Ανακοίνωση αν. Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη αναφορικά με τους κινδύνους χρηματοδότησης και επιστροφής κοινοτικών πόρων του δρόμου της Μεσαράς:

«Τέτοια περίοδο -πριν από ένα περίπου χρόνο- είχαμε εγκρίνει τη σύμβαση στη Βουλή για να ολοκληρωθεί και το τελευταίο τμήμα του δρόμου της Μεσαράς, το τμήμα Αγία Βαρβάρα – Απομαρμά.

Ένα χρόνο μετά αποφάσισε και ο κ. Χ. Σπίρτζης να ασκήσει τα καθήκοντά του και να ασχοληθεί με το έργο που από τη δική του αδιαφορία έφθασε να απενταχθεί από το ΕΣΠΑ και να είναι αμφίβολο εάν θα ολοκληρωθεί ακόμη και από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Το μεγάλο ερώτημα, που μένει να απαντήσει ο Υπουργός κ. Χ. Σπίρτζης, αφού βρέθηκε τελικά – όπως φαίνεται- λύση για τη σύμβαση, είναι από πού θα πληρωθεί το έργο;

Υπάρχει σχετικό κονδύλιο στο «κουτσουρεμένο» και με ελάχιστα χρήματα ΠΔΕ;

Γνωρίζει ο κ. Υπουργός ότι εάν δεν ολοκληρωθεί το συντομότερο θα κληθούμε ως χώρα να επιστρέψουμε όλο το ποσό των κοινοτικών πόρων που έχει διατεθεί για το δρόμο της Μεσαράς;

Ο κ. Υπουργός οφείλει να ασχοληθεί σοβαρά με τα καθήκοντά του, διότι η αβλεψία και η προχειρότητα των χειρισμών του, αλλά και της Κυβέρνησης συνολικά, στέλνουν για άλλη μια φορά το λογαριασμό στον κρητικό λαό!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook