Δεν προλαβαίνει να \”σηκώνει\” αυτοκίνητα ο γερανός της Ελληνικής Αστυνομίας στα Χανιά. Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα, έχει \”σηκώσει\” πάνω από 40 παράνομα παρκαρισμένα οχήματα, σε μια προσπάθεια να αμβλυνθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα εντός της πόλης των Χανίων.

Όπως δηλώνει στο Flashnews.gr ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μανούσος Λιονάκης,\” το τελευταίο διάστημα γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να μην δημιουργείται κυκλοφοριακό χάος μέσα στην πόλη κυρίως του καλοκαιρινούς μήνες όπου η επισκεψιμότητα  των Χανίων  είναι ιδιαίτερα αυξημένη.\”

Σε αυτό το πλαίσιο η δημοτική αρχή έχει ζητήσει τη συνδρομή του γερανού της ΕΛ.ΑΣ σε καθημερινή βάση, για  να \”σηκώνει\” όποια αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα, παράνομα, και κυρίως σε θέσεις  ΑμΕΑ, ράμπες αναπήρων, διπλοπαρκαρίσμένα Ι.Χ, και επίσης όποια οχήματα είναι σταθμευμένα σε δρόμους με μικρή προσπελασιμότητα.

Όπως δηλώνει ο κ. Λιονάκης, \”αυτό δεν το κάνουμε με ευχαρίστηση καθώς κοστίζει στον πολίτη, αλλά θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε, ότι δεν μπορούμε να αφήνουμε το αυτοκίνητο όπου βρούμε και όπου μας βολεύει.\”

Επισημαίνεται επίσης, από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο ότι τους επόμενους δύο μήνες θα ενταθεί η αστυνόμευση καθώς αναμένεται πληθώρα επισκεπτών στα Χανιά γεγονός που θα οξύνει το ήδη έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα. Μάλιστα ο κ. Λιονάκης συνέστησε στους Χανιώτες να χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και φυσικά το ποδήλατο!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook