Το ξέσπασμα του πατέρα της 4χρονης άτυχης Μελίνας Παρασκάκη προκάλεσε η αναλγησία της κυβέρνησης απέναντι στην οικογένεια Παρασκάκη, που εξακολουθεί να αναρωτιέται για το πώς έφυγε από τη ζωή η μικρή.

Μιλώντας στον τηλεοπτική εκπομπή «ΣΚΑΪ στις 6», ο Μάνος Παρασκάκης ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα απαντήσεις για τον θάνατο της κόρης του και τον κατηγόρησε ότι δεν έχει δείξει καμία απολύτως ευαισθητοποίηση για το θέμα. Ο κ. Παρασκάκης αναφέρθηκε επίσης και στον βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη, ο οποίος σύμφωνα με τον πατέρα της Μελίνας, του είχε υποσχεθεί ότι θα μιλούσε στον πρωθυπουργό για την υπόθεση της τετράχρονης…

Είναι ένας μήνας ρε παιδιά. Μου δημιουργείται η περιέργεια εκ του μηδενός, μου δημιουργούνται ερωτήματα, γιατί σε εμένα, γιατί αυτά τα περίεργα στην οικογένειά μου», είπε ο κ. Παρασκάκης και αναφερόμενος στον κ. Τσίπρας πρόσθεσε: «Έχω χάσει τον κ. Μιχελογιαννάκη.  Πού είναι ο Τσίπρας; Είχε πει θα του το μεταφέρει.

«Πού είναι η κυβέρνηση;», διερωτήθηκε και συνέχισε: «Έχασα το παιδί μου. Μπορεί αύριο να το χάσει κάποιος άλλος, ένας άλλος ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ». «Είναι πρωθυπουργός μας, πρωθυπουργός όλου του κόσμου, πού είναι η ευαισθητοποίησή του;», είπε για τον Αλέξη Τσίπρα.

Μεταξύ άλλων, ο πατέρας της τετράχρονης ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου και κάλεσε τους Έλληνες να σταθούν δίπλα του με την παρουσία μου, «όταν έρθει η στιγμή», ενώ έστειλε σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Ένας μεγάλος Έλληνας, ο Καραϊσκάκης είχε πει: «Πότε είμαι άγγελος, πότε είμαι διάολος». Αυτή  τη στιγμή εγώ είμαι άγγελος…».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook