Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής (29/01) ο Πλατανιάς με… φόντο τον φάρο των Χανίων και το φλουρί… έπεσε στην ομάδα!

Το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στη Χανιώτικη ομάδα επιβεβαιώθηκε και στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν το σημαντικό ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά:

Το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδας μας, επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά, στην γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει, λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και να αποδείξει ότι η εικόνα που παρουσιάζει ο Πλατανιάς στο γήπεδο, δεν είναι τυχαία, αλλά αποτέλεσμα και της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται και του δεσίματος που υπάρχει στα αποδυτήρια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Χανίων Μανώλης Μαθιουλάκης τόνισε: “Ο καθένας να πετύχει την καινούργια χρονιά αυτό που εύχεται και αυτό που ποθεί. Για την την ομάδα μας εύχομαι να κάνει μια χρονιά εφάμιλλη και γιατί όχι καλύτερη από αυτή που έφυγε”.

Στο καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μας στάθηκε και ο κ.Παράσχος: “Ηταν μια πολύ όμορφη γιορτή. Στον Πλατανιά υπάρχει ένα κλίμα που δεν συναντάς σε πολλές ομάδας και αυτό θέλουμε να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να κλείσουμε καλά τη σεζόν. Δεν ξέρω που μπορούμε να φτάσουμε, ξέρω όμως ότι κάθε Κυριακή παίζουμε καλά και προσφέρουμε θέαμα ακόμα και στα παιχνίδια που δεν έρχεται το αποτέλεσμα που θέλουμε”

Ο Αντώνης Κοκκαλάς ευχήθηκε να συνεχίσει ο Πλατανιάς την καλή του πορεία στο πρωτάθλημα και να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, ενώ τέλος ο Φανούρης Γουνδουλάκης επεσήμανε: “Το καλό κλίμα που βλέπετε εδώ, είναι το ίδιο με αυτό που υπάρχει στα αποδυτήρια, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και στο γήπεδο. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Παίζουμε καλά, αλλά θα πρέπει να έχουμε χαμηλά το κεφάλι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά”.

Οσον αφορά το φλουρί, δεν έπεσε σε κάποιον παίκτη, αλλά στην ομάδα, κάτι που πολλοί θεώρησαν ως θετικό οιωνό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook