Λίγες ώρες μένουν για να «συνυπογράψουμε» την υποψηφιότητα για το Νόμπελ Ειρήνης στους ήρωες του Αιγαίου.

H  προσπάθειά συλλογής υπογραφών στη διαδικτυακή ψηφοφορία του avaaz.org με στόχο να κατατεθεί πρόταση στη Νορβηγική Ακαδημία ώστε να απονεμηθεί στους Ήρωες του Αιγαίου το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης ολοκληρώνεται απόψε τα μεσάνυχτα.

Ήδη ο αριθμός των υπογραφών ξεπέρασε τις 500.000 που ήταν ο αρχικός στόχος και νέος στόχος είναι περισσότερες από 600.000 υπογραφές. 

Μεταξύ εκείνων που εξέφρασαν τη στήριξή τους στο ψήφισμα να δοθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους Ήρωες των Nησιών του Αιγαίου είναι και ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος. 

Το Νόμπελ Ειρήνης στο Αιγαίο ένωσε και τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας καθώς επίσης και τις πέντε πολιτικές ομάδες της Ευρωβουλής, από το Λαϊκό Κόμμα, τους Σοσιαλιστές και τους Πράσινους, ως τους Φιλελεύθερους και την ομάδα της Αριστεράς. 

Εκατό καθηγητές πανεπιστημίου, επιφανείς επιστήμονες και διανοούμενοι από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, θα υποβάλλουν στην επιτροπή για τα Νόμπελ, το ψήφισμα με όσες υπογραφές έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής. 

Μπορείτε και εσείς να υπογράψετε το ψήφισμα στη διεύθυνση:

https://secure.avaaz.org/el/nobel_in_gr/

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook