Παρόλο που η αξιολόγηση των υποψηφίων Διοικητών για τα Νοσοκομεία μόλις ξεκίνησε, τα κριτήρια επιλογής των προσώπων είναι τόσο γενικά όπου πέραν του τυπικού πτυχίου ΤΕΙ ή ΑΕΙ που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι, ο καθένας θα μπορεί να επιλεγεί για την θέση του Διοικητή και του Υποδιοικητή. 

Επίσης ένα από τα βασικά «στοιχεία του βιογραφικού» του υποψηφίου είναι “να μπορεί να εξυπηρετεί την πολιτική της Κυβέρνησης”, αλλά και “όταν τον κοιτάς στα μάτια να είναι.. καθαρός”. 

Με απλά λόγια δηλαδή να έχει καλές σχέσεις με την Κυβέρνηση, όπως άλλωστε ίσχυε με όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Με τα παραπάνω κριτήρια, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άντρες και μία γυναίκα αναμένεται να λάβουν θέσεις σε νοσοκομεία της Κρήτης το επόμενο διάστημα.

Η κυρία που αναφέρουν οι πληροφορίες, αυτήν την περίοδο εκτελεί χρέη γραμματείας σε πολιτικό γραφείο (στέλνοντας email με δελτία τύπου κλπ). Παράλληλα είναι νοσηλεύτρια στο επάγγελμα και την προηγούμενη περίοδο έχει εμφανιστεί σε αρκετές φωτογραφίες δίπλα σε Κρητικό πολιτικό. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα έχει παραστεί σε συναντήσεις ως εκπρόσωπος του, ενώ συχνά πυκνά εκδηλώνει την συμπάθεια της στο πρόσωπο του, εκθειάζοντας τον στα social media (με το αζημίωτο;).

Το δεύτερο πρόσωπο είναι συνταξιούχος του ΟΤΕ, μέλος σε Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε νομό του νησιού. Ο εν λόγω κύριος επίσης σχολιογραφεί, όμως με έυστοχα πολιτικά σχόλια στο facebook. Μάλιστα είχε εμφανιστεί με τον πολιτικό προεκλογικά σε επίσκεψη του σε νοσηλευτικό ίδρυμα ο οποίος τον σύστηνε ως τον νέο Αν. Διοικητή.

Το τρίτο πρόσωπο, είναι ακόμα πιο άγνωστο στο ευρύ κοινό και προέρχεται από τις τάξεις του στρατού. Είναι επίσης συνταξιούχος, ο οποίος ήδη δηλώνει δημόσια ότι ο παραπάνω πολιτικός του έχει υποσχεθεί θέση Αν. Διοικητή. Μάλιστα ο πολιτικός του έχει τάξει την θέση στο ίδιο νοσοκομείο με τον παραπάνω κύριο και εκεί προβλέπεται εμπλοκή. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook