‘Έπειτα από την μεγάλη επιτυχία των χριστουγεννιάτικων Εργαστηρίων Δημιουργικής Ανακύκλωσης, που έγιναν στον ΕΣΔΑΚ, και σε ανταπόκριση στην έντονη επιθυμία των  συμμετεχόντων, αποφασίστηκε η καθιέρωση σαν σταθερή διοργάνωση μια φορά τον μήνα.

Οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα, για την δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 5.30 μ.μ. για ένα δημιουργικό απόγευμα, όπου η Δρ. Όλγα Χρήστου, Χημικός Μηχανικός, στέλεχος του ΕΣΔΑΚ, θα επιδεικνύει ιδέες και τεχνικές για την κατασκευή αντικειμένων από χρησιμοποιημένα υλικά. Το εργαστήριο απευθύνεται σε ενήλικες και κατ’ εξαίρεση σε παιδιά, αν συνοδεύονται. 

Πρώτο εργαστήριο του 2016 θα γίνει την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, ώρα 5.30-8.30 μ.μ. στα γραφεία του ΕΣΔΑΚ, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 22 & Σκουλάδων, 3ος όροφος, και θα έχει θέμα την κατασκευή πασχαλινών διακοσμήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2810-361617 (εργάσιμες ημέρες 8.30-15.00) ή στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο esdak[email protected] Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους ψαλίδι και συρραπτικό.