Σύμφωνα με καταγγελία 66χρονου στην εφημερίδα «Πατρίς», ορίστηκε εκκαθαριστής χωρίς να το γνωρίζει –όπως ισχυρίζεται– με αποτέλεσμα να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα και με όσα υποστηρίζει ο 66χρονος στην «Πατρίδα», τον περασμένο Νοέμβριο τον προσέγγισε άνθρωπος που του συστήθηκε ως παράγοντας του ΟΦΗ ζητώντας του να αναλάβει την καταμέτρηση των εισιτηρίων στο γήπεδο με χρηματικό αντάλλαγμα ύψους 200 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο καταγγέλοντας, του ζητήθηκε η φωτοτυπία της αστυνομικής του ταυτότητας και το ΑΦΜ προκειμένου να υπογράψει κάποια έγγραφα. Ωστόσο, όπως καταγγέλει, την προηγούμενη Παρασκευή έλαβε στα χέρια του ένα ειδοποιητήριο από την αρμόδια ΔΟΥ, το οποίο είχε εκδοθεί στο όνομα του και στο προσωπικό του ΑΦΜ.

Με βάση αυτό το έγγραφο, ο 66χρονος κύριος Γιαννιδάκης εμφανίζεται να χρωστάει μαζί με τις προσαυξήσεις ένα ποσό περί που 2,5 εκ. ευρώ με την επεξήγηση ότι τα χρέη αυτά αφορούν την ΠΑΕ ΟΦΗ και στην οποία ο ίδιος έχει διοριστεί εκκαθαριστής σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουν κατατεθεί στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο στις 25 Νοεμβρίου 2015.

Ο 66χρονος ισχυρίζεται ότι όταν υπέγραφε, δεν γνώριζε τι γινόταν μέχρι την στιγμή που πήρε στα χέρια του την ειδοποίηση από την αρμόδια ΔΟΥ.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook