Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηρακλείου, με ομόφωνη  απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, κατά την συνεδρίαση της 01/02/2016 αποφάσισε την συμμετοχή της,  στη γενική απεργία που έχει εξαγγείλει η Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. καθώς  και οι λοιποί Κοινωνικοί Φορείς,  την ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

"Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηρακλείου καλεί όλους τους συναδέλφους Λογιστές-Φοροτεχνικούς,  μέλη και μη μέλη της, να προχωρήσουν σε κλείσιμο των γραφείων τους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σχέδιο της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

Η πρόταση της Κυβέρνησης με τις ρυθμίσεις που περιέχει για το ασφαλιστικό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή καθώς οδηγεί στην εξαθλίωση τους αυτοαπασχολούμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους επιχειρηματίες χωρίς να λύνει το θέμα του ασφαλιστικού και την βιωσιμότητά του.

Συμμετέχουμε δυναμικά στην συγκέντρωση που  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, ενώ θα ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου"