Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθεί διήμερο εκδηλώσεων στις 4 και 5 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στα Χανιά αφιερωμένο στις νεοφυείς επιχειρήσεις από το Youth  Entrepreneurship  Club,  το  StartupEurope/Ευρωπαική Επιτροπή , και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ με τίτλο: ‘Startup Europe Week Chania’. 

Το STARTUP EUROPE WEEK οργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως μέρος των δραστηριοτήτων του Startup Europe initiative, με τοπικό πρεσβευτή το Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας). Ο σκοπός του STARTUP EUROPE WEEK είναι να προβάλει τις δράσεις του Startup Europe και όλα τα υπόλοιπα τοπικά εγχειρήματα που αναπτύσσονται σε 28 χώρες και 350 περιοχές ώστε να καλλιεργήσουν την επιχειρηματικότητα.

Το «SEW Chania» θα είναι εστιασμένο σε περιφερειακό/τοπικό επίπεδο: δίνοντας πληροφορίες για το υπάρχον οικοσύστημα και στο τι μπορούν να κάνουν οι τοπικοί επιχειρηματίες.

Ενδεικτικά απευθύνεται σε: επιχειρηματίες, φοιτητές, νέους επιστήμονες, εκπροσώπους οργανισμών ή επιχειρήσεων, κοινωνικές επιχειρήσεις,   πολιτιστικές επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες, ακαδημαϊκά ιδρύματα, τοπικές ομάδες, κοινωνικές συνεταιριστικές  επιχειρήσεις,  συμβούλους  επιχειρήσεων,  οικονομολόγους, startuppers κ.α.

Την Περιφέρεια Κρήτης θα εκπροσωπήσουν ο Αντιπεριφερειάρχης  Κρήτης για θέματα Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης για θέματα Επιχειρηματικότητας Εμπορίου Καινοτομίας Αντίπας Σηφάκης, και ο Περιφερειακός Σύμβουλος εντεταλμένος για θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Κώτσογλου που θα μιλήσει με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Αυτοδιοίκηση Προσέγγιση, στόχοι και Στρατηγικός σχεδιασμός».

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής. Πληροφορίες: Θάνος Παράσχος ([email protected] , [email protected], +30 694 5206 777)