Ένας εκ των ακούραστων εργατών του Εργοτέλη, ο Βασίλης Πλεσίτης, με δήλωση του προς τα ΜΜΕ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα μετά από 12 συνεχή χρόνια παρουσίας.

Aναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Πλεσίτη

«Μετά από μια  ιδιαίτερα δημιουργική και παραγωγική διαδρομή  12 ετών (εκ των οποίων 9 χρόνια ως προπονητής της ομάδας Κ20 και 3 χρόνια είτε ως 1ος προπονητής, είτε  ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της Π.Α.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ), αποχωρώ από την οικογένεια του Εργοτέλη, πραγματικά ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ  και  χαρούμενος για τα όσα σπουδαία καταφέραμε.

Στην διάρκεια αυτή των 12 ετών, 28  νέοι ποδοσφαιριστές που εκπαιδεύτηκαν και γαλουχήθηκαν ποδοσφαιρικά στο Μαρτινέγκο, υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα. Ποδοσφαιριστές, που  τώρα αγωνίζονται στην Εθνική Ελλάδος, στο Βέλγιο,στην  Κύπρο, στην Τουρκία, στην μακρινή Αυστραλία και σε πολλές Ελληνικές ομάδες.

Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω την διοίκηση Τζώρτζογλου-Σουλτάτου που το 2004 με έφερε στον Εργοτέλη, την οικ.  Παπουτσάκη για την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπό μου, όπως και την Διοικούσα Επιτροπή που σε πολύ δύσκολες χρονικές συγκυρίες, προσπάθησε  για το καλύτερο του συλλόγου.

Θέλω επίσης  δημόσια να ευχαριστήσω, τον άμεσο συνεργάτη μου Μιχάλη Επιτροπάκη, με τον οποίο για 12 χρόνια, κάθε μέρα και για πολλές ώρες, δουλέψαμε αγόγγυστα  για το καλό του συλλόγου και τις αρχές που  πρεσβεύει.

Λυπάμαι για τον άδοξο και άδικο  αποκλεισμό από το πρωτάθλημα, της φετινής ομάδας Κ20 του συλλόγου  (μιας ομάδας με πολύ ταλέντο, μεγάλη αξία και προοπτική, στην οποία   ο νέος Εργοτέλης- κατά την γνώμη μου-πρέπει  να χτιστεί πάνω της).

Φεύγω γεμάτος με ωραίες αναμνήσεις και με αναλοίωτες προσωπικές σχέσεις. Η πιο μεγάλη μου περιουσία, αποτελεί η αγάπη και η εκτίμηση των νέων παιδιών  που συνεργάστηκα και θα χαίρομαι κάθε φορά που θα μαθαίνω για τις επιτυχίες τους.

Τέλος να ευχηθώ, καλή δύναμη και καλή επιτυχία  στους ανθρώπους, που θα κληθούν να οραματιστούν και να δημιουργήσουν  τον  νέο  Εργοτέλη, μακριά από τα λάθη του παρελθόντος».

Με εκτίμηση Βασίλειος Πλεσίτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook