Τα καλά λόγια των αντιπάλων και οι εντυπώσεις που κερδίζει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι δεν αρκούν στον Πλατανιά, που διατηρήθηκε για 7ο σερί ματς μακριά από τη νίκη.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έχει να… χαμογελάσει από τις 5 Δεκεμβρίου του περασμένου έτος, όταν είχε κάνει τη σπουδαία νίκη στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη.

Από τότε ο Πλατανιάς μετράει 3 ισοπαλίες και 4 ήττες, παρόλο που στα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια βάσει απόδοσης άξιζε κάτι παραπάνω.

Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης οι “ερυθρόλευκοι” έχουν την ευκαιρία να κάνουν μία νέα αρχή, όπως είχε συμβεί και μετά το ματς του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση για την προπόνηση της Τρίτης:

Μπροστά και στο επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο στα Περιβόλια κοιτά πλέον η ομάδα μας. Στόχος είναι, όπως είχε συμβεί και στον πρώτο γύρο, η συγκεκριμένη αναμέτρηση να αποτελέσει την αρχή σε ένα νέο σερί θετικών αποτελεσμάτων για τον Πλατανιά. Ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ενώ στη διάθεσή του έχουν τεθεί τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Κάργας και ο Βαλεριάνος, αλλά και ο Βάντερσον που εξέτισε την ποινή του.

Οσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό ακολούθησαν και σήμερα πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook