Την 1η του Φλεβάρη έφυγε από το φως της ζωής προς το αληθινό Φως ο Γιώργος Μοσχάκης από τον Μαρουλά, πρώην πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ρεθύμνου. Ο συγχωριανός και φίλος μου Γιώργος θα μείνει για πάντα στις καρδιές όσων τον ζήσαμε από κοντά, σαν ένας έντιμος, ειλικρινής και ευφυής άνθρωπος. Ωστόσο η μοίρα δεν είχε γεμίσει με πολύ λάδι το καντήλι της ζωής του κι έσβησε νωρίς.

Άφησε πίσω του μια σεμνή σύζυγο και τρία υπέροχα παιδιά. Ο πατέρας του Δημήτρης που τόσο αγαπούσε είχε φύγει νωρίτερα, ωστόσο η διδασκάλισσα μητέρα του κυρία Φωτεινή, θα υπομείνει καρτερικά και αυτό το μαρτύριο, ύστερα από το μεγάλο σοκ που δέχτηκε η οικογένεια πριν χρόνια, με τον πυροβολισμό του Γιώργου που τον άφησε κατά 90% ανάπηρο.

Μονάχα άνθρωποι σαν τον Γιώργο Μοσχάκη, αποτελεσματικοί και ντόμπροι, μπορούν να εγγυηθούν ότι θα είναι εντάξει στο καθήκον που κάθε φορά αναλαμβάνουν. Χωρίς υπόγειες διαβουλεύσεις, χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς σκοτεινά κολλήματα και μικροψυχίες. Εύχομαι στην οικογένειά του να τον θυμούνται και να παίρνουν από το παράδειγμά του, ώστε με θάρρος να προχωρήσουν στη ζωή.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook