Τελευταία ενημέρωση 14:23

Με 10 λεωφορεία και δεκάδες οχήματα όλοι οι εργαζόμενοι στα Μεταλλεία Κασσάνδρας, οι πραγματικοί κάτοικοι της Χαλκιδικής και μαζί τους οι 350 άνεργοι των Σκουριών, συμμετείχαν δυναμικά στην πορεία της Θεσσαλονίκης. 

Οι εργαζόμενοι των Μεταλλείων συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη γενική απεργία της ΓΣΕΕ κια του Εργατικού Κέντρου Χαλκιδικής και δίνουν βροντερό παρών στην πορεία της Θεσσαλονίκης. 

Με σύνθημα: “Κάτω τα χέρια από τα Μεταλλεία” και “Όσο οι κυβερνώντες δεν καταλαβαίνουν τόσο οι εργαζόμενοι στους δρόμους θα βγαίνουν” οι μεταλλωρύχοι στέλνουν σήμερα ενα ηχηρό μήνυμα σε όσους πάιζουν με το μέλλον τους. 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στους μεταλλωρύχους της Χαλκιδικής έστειλε τώρα ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης από το Συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο με τα συνθήματα

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο με τη δήλωση που έκανε ο Πρόεδρος του Σωματείου “Αγία Βαρβάρα” Γιώργος Χατζής για την μαζική συμμετοχή των εργαζόμενων στα Μεταλλεία στο Συλλαλητήριο τςη ΓΣΕΕ, και το μήνυμα που στέλνουν σήμερα οι μεταλλωρύχοι από την Θεσσαλονίκη

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, την προσπάθεια διαδηλωτών της “Εργατικής Αλληλεγγύης” με συνθήματα κατά των Μεταλλείων να επιτεθούν στους συγκεντρωμένους μεταλλωρύχους της Χαλκιδικής, παρουσία του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. 

Στο βίντεο ακούγεται η “αντιπαράθεση” των συνθημάτων και φαίνεται καθαρά η προσπάθεια των μεταλλωρύχων να περιφρουρήσουν τους συγκεντρωμένους και να εγγυηθούν την ασφάλειλα τους. 

 
“Έπεσε η μάσκα της Αριστεράς” βροντοφώναξαν  οι διαδηλωτές της Χαλκιδικής που διαμαρτυρήθηκανι μπροστά από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη.
 

Βίντεο και φωτογραφίες ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ  από την επίθεση με καπνογόνα που δέχθηκαν μεταλλωρύχοι, στη διάρκεια της πορείας στην Θεσσαλονίκη

 
 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook