Στην Παγκρήτια Συνάντηση φίλων και εθελοντών του Ποταμιού που θα γίνει το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου (Γιαμπουδάκη 9 & Ψαρρών) θα βρεθεί ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση:

Στόχος μας είναι να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για τα τρέχοντα ζητήματα πολιτικής, και για το ρόλο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, στην προσπάθεια ανόρθωσης της Χώρας. Επίσης, εν όψει του συνεδρίου που θα γίνει στις 26-28 Φεβρουαρίου, στο Περιστέρι, στη συνάντηση θα αναπτύξουμε και θα εμβαθύνουμε τον προσυνεδριακό μας διάλογο.

Οι γενικότερες πολιτικές εξελίξεις καθώς και τα σοβαρά προβλήματα της Ελλάδας, με κύρια το οικονομικό και το προσφυγικό, αλλά και ο τρόπος που τα διαχειρίζεται η κυβέρνηση, πρέπει να μας ενεργοποιήσουν, ώστε να συμμετέχουμε δυναμικά στο διάλογο και στην προσπάθεια για την ανάκαμψη της χώρας.
 
Η διαδικασία της συνάντησης θα είναι η ακόλουθη:

Στο πρώτο μέρος, θα έχουμε θεματικές συζητήσεις χωρισμένοι σε ομάδες, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα ενός εκάστου και στη συνέχεια θα γίνουν ανακοινώσεις των συμπερασμάτων στην ολομέλεια.

Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης θα ανοίξει κατάλογος ομιλητών για προσωπικές τοποθετήσεις.
 
Στην εκδήλωση, εκτός του βουλευτή Ηρακλείου  και των λοιπών στελεχών, θα παρευρεθεί και ο επικεφαλής του κινήματος Σταύρος Θεοδωράκης, ο  οποίος θα συνεχίσει το διάλογο δίνοντας απαντήσεις και συζητώντας με όλους τους παρευρισκόμενους.
 
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες που αγωνιούν για το μέλλον της χώρας

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου που διεξάγεται σε όλη τη χώρα εν όψει του συνεδρίου του Κινήματος που θα διεξαχθεί στις 26, 27 και 28  Φεβρουαρίου, στο Περιστέρι.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook