Για προσπάθεια αποπροσανατολισμού κξαι συκοφάντησης απο τον ΣΥΡΙΖΑ Χανίων κάνει λόγο ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων και Πρόεδρος του ΟΑΚ Απόστολος Βουλγαράκης.

Αναλυτικότερα , απαντώντας σε πρόσφατη ανακοίνωση της ΝΕ Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με δηλώσεις του κ.Βουλγαράκη για τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης, ο κ. Βουλγαράκης σε ανακοίνωσή του αναγράφει τα εξής:

“Προβληματίζει η εκούσια ή ακούσια ανεπάρκεια κατανόησης, από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, του Δελτίου Τύπου που υπέγραφα ως Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε., μετά την πρώτη του νέου έτους συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του, την περασμένη Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016.

Με τον πιο σαφή τρόπο αναφέρθηκα στην εκκρεμότητα ορισμού Προέδρου, όπως κι άλλες φορές τους τελευταίους μήνες, και δημοσιοποίησα, ως όφειλα,  τα επιτεύγματα του Οργανισμού στην έκθεση πεπραγμένων για το έτος 2015 που συμβαδίζει με τον χρόνο άσκησης των καθηκόντων μου ως Πρόεδρος. 

Η άγνοια για τον τρόπο αναπλήρωσης του Προέδρου δεν επιτρέπει σε κανένα να λασπώνει τη λειτουργία του Οργανισμού και να επιδιώκει την αποδόμησή του, εξυπηρετώντας αδιευκρίνιστα συμφέροντα.

Οι δηλώσεις μου αντανακλούν την αγωνία του συνόλου των μελών του Δ.Σ., όπως εκφράστηκαν και κατά την διάρκεια των εργασιών του. Όπως άλλωστε ομόφωνες ήταν όλες οι σημαντικές αποφάσεις του Δ.Σ. κατά τη διάρκεια της προεδρίας μου. Αποτέλεσμα τόσο της καλής επεξεργασίας, όσο και της επίλυσης των πραγματικών αναπτυξιακών προκλήσεων σε θέματα αρμοδιότητας του Οργανισμού.

Μετά τις δηλώσεις μου, που αντανακλούν την πραγματική αγωνία μου και ως Αντιπεριφερειάρχης Χανίων για την ανάπτυξη του τόπου, θα περίμενα να δράσει η Κυβέρνηση και όχι να μου απαντήσει σκαιότατα η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χανίων με τις κομματικές μου σκοπιμότητες.

Είναι ανάξια λόγου η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και συκοφάντησης.”
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook