Με πρωτοβουλία της Όλγας Μπαζάκα-Πονηράκου, συζύγου του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Κισσαμικός Στάθη Πονηράκου, έχει ξεκινήσει μία ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στον Κισσαμικό και τα παιδιά που νοσηλεύονται στην “ΕΛΠΙΔΑ”.

Με αφορμή τη νέα επίσκεψη του Κισσαμικού στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ” η κ. Μπαζάκα-Πονηράκου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πριν από ενάμιση μήνα περίπου επισκεφτήκαμε μαζί με την ομάδα μας, ΠΑΕ Κισσαμικός, την Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ”. Γυρίζοντας από τον αγώνα της Καρδίτσας, γεμάτοι αισιοδοξία και χαρά, αποφασίσαμε μαζί με τον Γενικό Αρχηγό Κώστα Φραγκιουδάκη και τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Λαζαρίδη, Δημήτρη Τσερκέζο, Αριστείδη Λώττα, να παρευρεθούμε στην Ογκολογική Μονάδα, με αφορμή την πρώτη μας επίσκεψη, και αφού μας ζητήθηκε από τα παιδιά να εκπληρώσουμε την επιθυμία τους. Η επιθυμία των παιδιών ήταν μία ποδοσφαιρική μπάλα και η φανέλα της ομάδας μας και έτσι επισκεφτήκαμε εκ νέου την Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ” για να εκπληρώσουμε μία τόσο απλή επιθυμία, αλλά τόσο σημαντική γι’ αυτά τα παιδιά. Ήταν μία απλή επιθυμία που εμείς με ευχαρίστηση εκπληρώσαμε. Το απόγευμα της Δευτέρας ήταν γεμάτο με χαρά και συγκίνηση. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αφιέρωσαν χρόνο στα παιδιά, παίζοντας, ζωγραφίζοντας και ήταν ένα πολύ δημιουργικό απόγευμα. Είναι πραγματικά ένα έργο ζωής που κάνει με αυτή την Ογκολογική Μονάδα η κ. Βαρδινογιάννη και εμείς σίγουρα θα ξαναπάμε στα παιδιά, γιατί και τα ίδια μας το ζητήσανε αλλά είναι και δική μας επιθυμία σε κάθε ευκαιρία να βρισκόμαστε δίπλα τους».

Όσον αφορά τη στήριξη της οικογένειάς της στην ομάδα ανέφερε τα εξής: «Θα συνεχίσω κι εγώ και ο σύζυγός μου να είμαστε δίπλα στα παιδιά και να τα βοηθάμε σε ό,τι χρειάζεται η ομάδα μας. Πιστεύω ότι με την προσπάθεια που γίνεται και τη δύναμη όλων θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Η οικογένεια Πονηράκου παρέθεσε γεύμα στην αποστολή του Κισσαμικού

Για τρίτη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η οικογένεια Πονηράκου παρέθεσε γεύμα στην αποστολή του Κισσαμικού, μετά την επιστροφή από την Καρδίτσα, ανοίγοντας ξανά την πόρτα του σπιτιού της για τη Χανιώτικη ομάδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του Κισσαμικού:

Κοντά στην ομάδα μας βρίσκεται σε κάθε ευκαιρία η οικογένεια Πονηράκου, της χορηγού εταιρείας “EDEKA A.E.”.

Ο κ. Ευστάθιος Πονηράκος, που αποτελεί νέο μέλος του Δ.Σ. και είναι Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός, αλλά και η σύζυγος του Όλγα Μπαζάκα-Πονηράκου, βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Μάλιστα την περασμένη Δευτέρα, όπως έχουν κάνει και άλλες φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν, υποδέχθηκαν την αποστολή στην οικία τους στη Μαγούλα και παρέθεσαν γεύμα στην ομάδα μας. Στη συνέχεια ακολούθησε η επίσκεψη στην “ΕΛΠΙΔΑ” και η αναχώρηση της αποστολής για την επιστροφή στα Χανιά.

Για μία ακόμα φορά η ΠΑΕ Κισσαμικός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την οικογένεια Πονηράκου για την έμπρακτη αγάπη που δείχνει στην ομάδα μας και για τη συνεχή στήριξή της.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook