Με πολλά νέα πρόσωπα θα πορευτεί στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος η Επισκοπή που την Παρασκευή ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κωτάτη από την Κέρκυρα.

Πρόκειται για 20χρονο ποδοσφαιριστή με παρουσία σε ομάδες της Ιταλίας, της Ελβετίας και της Σλοβενίας.

Τη σεζόν 2013-2014 είχε 4 συμμετοχές στη Ζάκυνθο, την επόμενη σεζόν 3 στον Πανηλειακό, ενώ 3 (1 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο) είχε και με τη φανέλα της Κέρκυρας.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής:

 «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Κωτάτη. Ο νεαρός επιτελικός μέσος γεννήθηκε στις 10/6/95 και έχει ύψος 1, 79μ..

Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, ωστόσο το καλοκαίρι του 2013, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στη Zάκυνθο (Football League).

Τον Ιανουάριο του 2014 μετεγγράφηκε στο Ζάντε της Ιταλίας και την επόμενη σεζόν (2014-'15), επανήλθε στη χώρα μας φορώντας τη φανέλα του Πανηλειακού (Football League ).Ως γνωστό, ο Πανηλειακός αποχώρησε από το πρωτάθλημα και ο Κωτάτης αναχώρησε για την Ελβετία όπου αγωνίστηκε στην Τσιάσο (ομάδα Β' κατηγορίας). Το επόμενο εξάμηνο αγωνίστηκε στην σλοβένικη Ντόλνι Κούμπιν όπου το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος. Από το περασμένο καλοκαίρι, ο Κωνσταντίνος Κωτάτης αγωνιζόταν στην Κέρκυρα.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές, προσωπικές όσο και ομαδικές επιτυχίες».

Κωνσταντίνος Κωτάτης: «Γινόμαστε ολοένα και πιο πολύ, καλή ομάδα»

Αμέσως μετά τις σχετικές υπογραφές, ο Κ. Κωτάτης δήλωσε στο aoepiskopis.gr: «Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά πιστεύω ότι κάθε μέρα που περνάει, δενόμαστε ολοένα και πιο πολύ, καλή ομάδα. Χαίρομαι για το γεγονός ότι ήρθα και ‘γω να βοηθήσω την Επισκοπή και θα κάνω ό,τι μπορώ από την πλευρά μου να πετύχουμε όλοι μαζί τον στόχο».