Τον Χριστό για τη δύναμη που του δίνει να είναι υγιής και να βοηθά τον Πλατανιά ευχαρίστησε ο Φανούρης Γουνδουλάκης στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Αστέρα.

Ο έμπειρος μέσος σκόραρε για δεύτερο σερί ματς και αναδείχθηκε “ΕΛΕΠΑΠ-MVP”, έχοντας συμμετοχή και στο 2ο γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τη βράβευσή του: «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Θα έλεγα ότι δεν ήρθε με εμφάνιση ανάλογη των προηγούμενων παιχνιδιών. Θεωρώ ότι στα προηγούμενα παιχνίδια κάναμε πολύ καλύτερες εμφανίσεις αλλά δεν παίρναμε τα αποτελέσματα, τη νίκη εννοώ. Τώρα δεν παίξαμε τόσο καλά, αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς που είχαμε τόσο πολύ ανάγκη και βλέπουμε με περισσότερη αισιοδοξία τα υπόλοιπα παιχνίδια. Κάτω το κεφάλι και συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Για την καλή του παρουσία το τελευταίο διάστημα και το βραβείο που πήρε: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για εμένα. Ευχαριστώ τον Χριστό, που μου δίνει δύναμη και είμαι υγιής και βοηθάω την ομάδα μου. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο στην οικογένειά μου, τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, που με στηρίζουν».

Για τη συνέχεια: «Είναι εννιά παιχνίδια. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε. Κανένα παιχνίδι, όπως βλέπουμε σε όλο το πρωτάθλημα, δεν είναι εύκολο. Θα προσπαθούμε σε όλα τα παιχνίδια να παίρνουμε κάτι καλό και θα δούμε στο τέλος».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook