Πάρα πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη του Πλατανιά κόντρα στον Αστέρα Τρ. ο Γιώργος Παράσχος, που έθεσε ως στόχο για τη συνέχεια την καλύτερη δυνατή συγκομιδή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας: «Συγχαρητήρια καταρχήν στα παιδιά. Πετύχαμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη βαθμολογικά, αλλά πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι το σκορ ήταν δίκαιο για την ομάδα μου παρότι οι καιρικές συνθήκες μας δυσκόλεψαν πάρα πολύ και ο αέρας και η βροχή. Ηταν δύσκολες οι συνθήκες οι οποίες παίξαμε, παρόλα αυτά προσπαθήσαμε ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο. Απέναντί σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα με μεγάλη ποιότητα καταφέραμε να βάλουμε την μπάλα κάτω και να προηγηθούμε στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο τραβηχτήκαμε λίγο πίσω λόγω και των καιρικών συνθηκών, με τον αέρα που επικρατούσε, αλλά με τις αντεπιθέσεις και με τους ξεκούραστους παίκτες που βάλαμε κι από τη στιγμή που πετύχαμε το δεύτερο γκολ τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για εμάς».

Για τον στόχο που θέτει ο Πλατανιάς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος μετά τη διαφαινόμενη εξασφάλιση της παραμονής: «Να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Από κει και πέρα δεν πίστεψα ποτέ ότι αυτή η ομάδα έτσι όπως βάδιζε στο πρωτάθλημα, υπήρχε κάποιος κίνδυνος. Δεν αισθανόμουν κάποιον κίνδυνο, απλώς αισθανόμουν την αδικία που υπήρχε καθώς βάσει των εμφανίσεων που κάναμε έπρεπε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Μας δίνεται πάντως η ευκαιρία από τη στιγμή που θα παίξουμε με ισάξιους αντιπάλους και με ομάδες οι οποίες θα έχουν βαθμολογικό άγχος να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε πάρα πολλούς βαθμούς και αυτό θέλουμε να ξεκινήσει από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανθρακικό. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και από και πέρα νομίζω ότι όλα είναι ανοιχτά για μας, δηλαδή να πιάσουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών». 

Για το αν θα ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο για την εξαιρετική εικόνα που παρουσιάζουν πολλές από τις μονάδες της ομάδας του: «Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά. Δεν είναι τυχαίο για την ομάδα που έχει φτάσει σ’ αυτό το σημείο. Όποιοι παίκτες καλούνται να παίξουν, νομίζω πως δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Αν θυμάστε, στην αρχή, σας είχα πει, πως αυτή η ομάδα δεν θα κάνει την λεγόμενη “κοιλιά” και όπως ξεκίνησε το πρωτάθλημα έτσι θα το τελειώσει. Ευελπιστώ να μη βγω ψεύτης. Όπως αρχίσαμε έτσι θα τελειώσουμε… Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, τα τρεξίματα μας είναι πάρα πολύ καλά, -παινεύουμε λίγο τον εαυτό μας τώρα αλλά δεν πειράζει, αυτή είναι η εικόνα της ομάδος- και από και πέρα αυτό είναι που με κάνει πολύ αισιόδοξο γιατί πιστεύω ότι στη συνέχεια θα έχουμε και καλές εμφανίσεις αλλά και καλή συγκομιδή βαθμών».

Για το αν δώσει ευκαιρίες σε πιο νέα παιδιά στη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Γιατί όχι; Αν δείτε εμείς, όλο το ρόστερ το έχουμε σχεδόν χρησιμοποιήσει. Πολύ λίγοι παίκτες είναι αυτοί οι οποίοι δεν έχουν παίξει. Από την δεύτερη ομάδα που με ρωτάτε να παίξει κάποιος, αυτό είναι λίγο δύσκολο. Από κει πέρα όμως, αυτά τα παιδιά που έχουν παίξει την έχουν φέρει την ομάδα σε αυτό το σημείο και όπου ακόμα μπορούν να τη φτάσουν, αυτοί θα συνεχίσουν και θα τελειώσουν το πρωτάθλημα. Απλώς, τα καινούργια παιδιά που ήρθαν, ο Βαλεριάνος και ο Κάργας θα δούμε μήπως μπορέσουμε να τους δώσουμε κάποιες συμμετοχές αν είναι έτοιμοι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook