Οι Έφηβοι του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση παίρνοντας την 1η θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε στη Ν. Σμύρνη ο Πανιώνιος.

Η επίσημη ενημέρωση του ΝΟΧ:

Σε πολύ καλή κατάσταση έδειξε πως βρίσκεται η εφηβική ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, κατακτώντας την 1η θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Πανιώνιος και το οποίο διεξήχθη από την Παρασκευή 5 έως και την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης.

Ως εκ τούτου, η ομάδα των Ηλία Μαχαίρα και Γιάννη Ζαγουράκη δείχνει έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για τα μέσα του μήνα, ενώ αφήνει υποσχέσεις ότι θα μπορούσε φέτος να φτάσει αρκετά ψηλά, κατακτώντας ενδεχομένως μία θέση ανάμεσα στις πρώτες σε όλη την Ελλάδα.

Στο τουρνουά, το τεχνικό δίδυμο του ΝΟΧ είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αρκετούς πολίστες, που από την πλευρά τους αξιοποίησαν τα παιχνίδια τα οποία έδωσαν. Να σημειωθεί ότι λόγω των μπλόκων των αγροτών, ο Ναυτικός Ομιλος Πατρών δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στο τουρνουά, με τον ΝΟΧ να αντιμετώπισε έτσι την ομάδα Νέων Ανδρών του Πανιωνίου γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 15-6. Όσον αφορά τα άλλα παιχνίδια, ο ΝΟΧ επικράτησε του Παναθηναϊκού με σκορ 10-9, της Γλυφάδας με 12-8 και του Πανιωνίου με 7-5.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-Παναθηναϊκός 10-9

Τα 8λεπτα: 0-3, 3-1, 4-4, 3-1

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας-Γιάννης Ζαγουράκης): Γιαννουδάκης, Βολτυράκης, Μανιουδάκης 3, Πατρικάκης 2, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης 1, Κουνάκης 1, Γαυγιωτάκης, Σταματάκης, Τσιστράκης 2, Μπιτσάκης, Τζουβαδάκης 1, Μητράκης, Δασκαλάκης, Μαλινάκης.

2η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-Νέοι/Ανδρες Πανιωνίου 6-15

Τα 8λεπτα: 1-4, 1-4, 1-3, 3-4

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας-Γιάννης Ζαγουράκης): Γιαννουδάκης, Βολτυράκης, Μανιουδάκης 2, Πατρικάκης, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Κουνάκης, Γαυγιωτάκης, Σταματάκης, Τσιστράκης 4, Μπιτσάκης, Τζουβαδάκης, Μητράκης, Δασκαλάκης, Μαλινάκης.

3η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-Γλυφάδα 12-8

Τα 8λεπτα: 1-2, 2-3, 5-2, 4-1

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας-Γιάννης Ζαγουράκης): Γιαννουδάκης, Βολτυράκης 1, Μανιουδάκης 3, Πατρικάκης 2, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης 1, Κουνάκης 1, Γαυγιωτάκης, Σταματάκης, Τσιστράκης 2, Μπιτσάκης, Τζουβαδάκης 1, Μητράκης, Δασκαλάκης, Μαλινάκης 1.

4η αγωνιστική
Πανιώνιος-Ν.Ο. Χανίων 5-7

Τα 8λεπτα: 0-2, 1-1, 2-0, 2-4

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας-Γιάννης Ζαγουράκης): Γιαννουδάκης, Βολτυράκης, Μανιουδάκης, Πατρικάκης 1, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης 2, Κουνάκης, Γαυγιωτάκης 1, Σταματάκης, Τσιστράκης 1, Μπιτσάκης 2, Τζουβαδάκης, Μητράκης, Δασκαλάκης, Μαλινάκης

Βραβεύσεις από την ΕΙΟ στα πρώτα σκάφη της Κρήτης

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η καθιερωμένη εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΕΙΟ) για να τιμήσει τα σκάφη που πρώτευσαν στην ετήσια γενική κατάταξη 2015 στις Περιφέρειας της Ελλάδας.

Σε ό,τι αφορά την Περιφέρεια Κρήτης απονεμήθηκαν κύπελλα στα τρία πρώτα σκάφη που ήταν τα εξής:

1ο Σκάφος “EL VIENTO” του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Γαζίου Κρήτης, με κυβερνήτη τον Ηλία Κοβατζή.

2ο Σκάφος “ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ” του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μανιουδάκη.

3ο Σκάφος “ΠΑΝΕΦΗ ΙΙ” του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, με κυβερνήτη τον Εμμανουήλ Μπαρμπόπουλο.

Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Αθλητισμού κύριος Σταύρος Κοντονής.  

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook