Την απόφαση των αγροτών να κατέβουν στην Αθήνα με τα αγροτικά τους μηχανήματα σχολίασε με άκρως ειρωνικό τρόπο μέσω Facebook ο γ.γ. του Υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, παρομοιάζοντας τα τρακτέρ τους με …τανκς και κατά συνέπεια τον αγώνα της αγροτιάς με πραξικόπημα!!!!

Συγκεκριμένα ο κ. Νεφελούδης έγραψε: “Θα έρθουν λέει με τα τανκ (συγνώμη τα τρακτέρ εννοούσα) στην Αθήνα, για να κάνουν τι; Να εξοργίσουν ακόμα περισσότερο τους΄υπόλοιπους Έλληνες πολίτες με τους εκβιασμούς και την αδιαλαξία. Καλώς να έρθουν…».

Και η “δημοκρατική κυβέρνηση της δεύτερης φοράς αριστεράς” καθώς επίσης και ο αρμόδιος υπουργός, (που οφείλει την πολιτική του καριέρα στις πλατείες των “αγανακτισμένων”), δεν σχολίασαν την γραπτή δήλωση του κ. Νεφελούδη, ούτε φυσικά, ζήτησαν την παραίτηση του! 

Να υπενθυμίσουμε στον κ. Νεφελούδη το φωτογραφικό στιγμιότυπο, όπου ο σημερινός πρωθυπουργός, ως αρχηγός τότε, της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ανέβαινε πάνω στα … “τανκς” …. τάζοντας και στους αγρότες, (όπως και σε όλες τις κοινωνικές ομάδες) … “λαγούς και πετραχήλια”, με μοναδικό στόχο, (όπως αποδείχθηκε άλλωστε), την υφαρπαγή της ψήφου τους…

Αυτό ήταν το … “πραξικόπημα” κ. Νεφελούδη! Και όχι φυσικά οι κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου!

Γ. Ρ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook