Με ικανοποιητική προσέλευση κόσμου από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η λήψη στοματικού επιχρίσματος στο Δημαρχείο Κισσάμου. Στόχος να βρεθεί συμβατός δότης για την 20χρονη κοπέλα από την Κίσσαμο, στόχος να σωθεί μια ζωή και γιατί όχι και παραπάνω. 

Πάνω από 200 δείγματα, πάνω από 200 νέοι δότες ζωής συγκεντρώθηκαν σε μια πράξη αγάπης στην Κίσσαμο.

Όπως τόνισε στην ομιλία του ο Κος Αδοντάκης (πρόεδρος του συλλόγου Ορίζοντας) ο στόχος για τα Χανιά είναι οι 10.000 δότες μέχρι το τέλος του 2016. Ο στόχος είναι απόλυτα εφικτός αν όλοι μας ενημερωθούμε, ευαισθητοποιηθούμε και αναγνωρίσουμε την ικανότητα που εν δυνάμει έχουμε να χαρίσουμε ζωή.

Όλοι οι διοργανωτές, σύλλογοι και φορείς ευχαριστούν όλο τον κόσμο που έδωσε λίγα λεπτά από τον χρόνο του προκειμένου να ενημερωθεί, να μάθει και να δώσει δείγμα, όλους εκείνους που βοήθησαν με τον τρόπο τους ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αγάπης και ευχόμαστε να έρθει σύντομα η ημέρα που ο στόχος που έχει θέσει ο σύλλογος Ορίζοντας να φαντάζει μικρός μπροστά στην πραγματικότητα και την ευαισθησία του κόσμου. 

Τέλος, παροτρύνουν όλους όσους δεν είχαν την ευκαιρία μέχρι σήμερα να δώσουν δείγμα, να διαβάσουν, να ρωτήσουν και να ενημερωθούν. Ο καθένας από εμάς μπορεί να σώσει μια ζωή θυσιάζοντας λίγα μόνο λεπτά. Ενημερώσου, αποφάσισε, δώσε ελπίδα και ζωή. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook