Στο εργατικό κέντρο Χανίων θα πραγματοποιήσει ανοιχτή σύσκεψη φορέων και συλλογικοτήτων, η ΚΕΕΡΦΑ. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11/2 στις 19.00.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της:
 
"Χαιρετίζουμε την συμμετοχή συνδικάτων, φοιτητικών συλλόγων, κινήσεων αλληλεγγύης, κοινοτήτων μεταναστών, κινήσεων αναπήρων, LGTBQI, ανθρώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών, στην επιτυχημένη κινητοποίηση κατά του φράχτη στον 'Έβρο στις 23-24 Γενάρη. Ήταν μια πρωτοβουλία που πήρε διεθνείς διαστάσεις, με μεγάλη κινητοποίηση στο Καλαί και δράσεις στην Κωνσταντινούπολη και στα σύνορα στους Κήπους του Έβρου.
Μετά την κινητοποίηση στο φράχτη του Έβρου, συνεχίζουμε με τη διεθνή μέρα δράσης 19 Μάρτη κατά του ρατσισμού και του φασισμού.

Στις 19 Μάρτη, κινήματα από πολλές χώρες της Ευρώπης συντονίζονται για μια διεθνή μέρα δράσης στα πλαίσια των εκδηλώσεων με αφορμή την διεθνή μέρα κατά των ρατσιστικών διακρίσεων του ΟΗΕ(21 Μάρτη). Είναι ταυτόχρονα μέρα Συνόδου Κορυφής της ΕΕ (19-20 Μάρτη) όπου αναμένεται να παρθούν αποφάσεις για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, τους φράχτες, την στρατικοποίηση της φύλαξης των συνόρων, την αυτόνομη δραστηριοποίηση της FRONTEXστα σύνορα, την δημιουργία γιγαντιαίων στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών στην Ελλάδα.
Προχωράμε στην διοργάνωση συλλαλητηρίου, το Σάββατο 19 Μάρτη στην πλ. Αγόρας.

Όχι στην ΕΕ των φραχτών! Ανοιχτά σύνορα! Όχι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Σταματήστε τους βομβαρδισμούς! Οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι!
Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στην Σύσκεψη την Πέμπτη 11/2, στις 7μμ στο Εργατικό Κέντρο."