Μετά την δήλωση του Γ.Γ. του Υπ. Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη για τα τανκς των αγροτών, άλλη μία τοποθέτηση κυβερνητικού στελέχους έρχεται να ρίξει λάδι στην φωτιά των αντιδράσεων των αγροτών και των ελεύθερων επαγγελματιών.

Με μία ανάρτηση στο facebook, ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Π. Πολάκης, κατηγορεί τα ΜΜΕ ότι προβάλλουν τους εκπροσώπους των αγροτών και των ελεύθερων επαγγελματιών, «που  πηραν το λαβαρο για να συνεχίζουν να μην πληρώνουν αυτά που τους αναλογούν». 

Είναι γνωστό το μένος του υπουργού απέναντι στα ΜΜΕ, καθότι τα θεωρεί ως υπαίτια για το ότι δεν πάει καλά η κυβέρνηση, ή τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τις μέχρι τώρα αναρτήσεις του στα social media και τώρα εμπλέκει μαζί με αυτά και τους δύο αυτούς κλάδους της οικονομίας υπονοώντας ότι κλέβουν το κράτος (;). 

Ξεχνάει ωστόσο ότι εδώ στην Κρήτη, όπως και σε άλλες περιοχές, οι εκπρόσωποι των αγροτών δεν έχουν καμία σχέση με διάφορους αγροτοσυνδικαλιστές που έχουν εμπλακεί σε «διάφορα» και είναι απλοί άνθρωποι που έχουν επιλεγεί για να εκφράζουν τα αιτήματα των αγροτών, οι οποίοι ήταν παρών και στις κινητοποιήσεις απέναντι στις προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Μάλιστα στο σχόλιο του υπουργού απάντησε ο Αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αρχανών Στάθης Καφετζογιαννάκης:

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξει αντίδραση των αγροτών από τα Χανιά, καθότι ο Π. Πολάκης στις εκλογές του Ιανουαρίου είχε πάρει σχεδόν το 50% των ψήφων του από αγροτικές περιοχές όπως την Κίσσαμο, τα Σφακιά, τον Αποκόρωνα κλπ. Ενώ το υπόλοιπο 50% των ψήφων ήταν από την πόλη των Χανίων, που σίγουρα αρκετοί από αυτούς είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook