Η Νέα Δημοκρατία μετακομίζει από τη Συγγρού στην Πειραιώς, σε νέα γραφεία, το ενοίκιο για τα οποία θα είναι κατά πολύ χαμηλότερο. Οι υπογραφές για το νέο κτίριο όπου θα στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έπεσαν.

Πηγές από τη ΝΔ αναφέρουν ότι το νέο κτίριο όπου θα στεγαστούν τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, είναι ένα βιοτεχνικό κτίριο. Προσθέτουν επίσης ότι με αυτή την επιλογή ο Κυριάκος Μητσοτάκης υλοποιεί τη δέσμευσή του για μετακίνηση σε ένα φθηνότερο κτίριο σε υποβαθμισμένη περιοχή.

Τα νέα γραφεία της ΝΔ θα είναι στην οδό Πειραιώς 62 και η μετακόμιση υπολογίζεται να γίνει μετά το Πάσχα αφού προηγηθούν απαραίτητες εργασίες.

«Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας. Έχω εντολή για οικονομική εξυγίανση στη Νέα Δημοκρατία με διαφάνεια και σεβασμό στο φορολογούμενο. Η ΝΔ μετακομίζει και από 95.000 ευρώ ενοίκιο που πλήρωνε μέχρι σήμερα, θα πληρώνει 9.800 ευρώ», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Facebook.

Τη δημοσίευση του νέου προέδρου της γαλάζιας παράταξης συνοδεύει και σχετική φωτογραφία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε προαναγγείλει την αλλαγή των γραφείων του κόμματος σε περίπτωση που κερδίσει στις εσωκομματικές εκλογές. «Εάν κερδίσω, τα γραφεία θα μεταφερθούν σε κάποιο απλό λιτό κτήριο σε υποβαθμισμένη περιοχή στο κέντρο της Αθήνας, ώστε να δείξουμε την επιστροφή στην κοινωνία», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook