Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα  της Κυριακής 7/2 στο Ενοριακό Κέντρο του Αγίου Νεκταρίου  στην Σούδα, ο Σύλλογος γονέων και φιλών του Κάνοε Καγιάκ  του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους αθλητές, τους προπονητές, τους γονείς και γενικώς την “οικογένεια” του αθλήματος. 

Ο Βοηθός Έφορου κύριος Κουριδάκης Νικόλαος προλόγισε την εκδήλωση και αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που έχει επιτέλεση ο σύλλογος γονέων το 2015. 

Ο ιερεας Πατέρας Νεκτάριος  έκοψε την πίτα και χάρισε απλόχερα τις ευχές της για το νέο χρόνο 

Κατά την διάρκεια τις εκδηλώσεις τιμήθηκαν  οι αθλητές – τριες  της ειδικής άθλησης (special Olympics ) που ασχολούνται με το καγιάκ, καθώς και οι αθλητές – τριες και οι προπονητές του τμήματος για τις αγωνιστικές του διακρίσεις  το 2015. Επίσης δοθήκαν και τιμητικοί   έπαινοι  σε αθλητές – τριες  που αρίστευσαν στο γυμνάσιο –  λύκειο  και κατέκτησαν κάποιο τίτλο σπουδών σε κάποια ξένη γλώσσα

Επίσης, στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο προεδρος Τοπικού  συμβούλου  Σουδας Κωσταντινος Φωκας καθως και ο Αντιπλοιαρχος Τζαγκαρακης Μιχαηλ .

Τέλος, ο διοργανωτής Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θέλει να ευχαριστήσει Όλους τους γονείς  για τα εδεςματα που προσέφεραν καθως επισεις και τους 
•    Βιβλιοπωλείο Περατσακη Λεωνίδας ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ 
•    IMAGE Επιγραφές Βλαμακη Γεώργιο
•    Βιβλιοπωλείο ΕΡΜΗΣ Αφοι Μπυρακη


Η ομιλία του κ. Νίκου Κουριδάκη

“Αγαπητοί καλώς ορίσατε  …..
“Άλλη μια αγωνιστική χρονιά  ολοκληρώθηκε για το τμήμα Κάνοε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Μια χρονιά γεμάτη από αγωνιστική δράση, η οποία μας επιφύλασσε έντονες συγκινήσεις με αποκορύφωση αυτή την άκρως εντυπωσιακή συμμετοχή των τριών αθλητών μας από το νέο (μόλις 3ετων τμήμα μας) των SPESIAL OLYMPICS στους ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ πραγματοποιήθηκαν στο Λος Αντζελες των Ηνωμένων πολιτειών Αμερικής.
Οι  αθλητές μας Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, Ρούσσος Κοτσιφάκης και Δημήτρης Χουδαλάκης πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις  οι οποίοι  κατέκτησαν συνολικά  7 μετάλλια  (2 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα) και μας έκαναν όλους υπερήφανους.
Επίσης  οι αθλητές του Καγιάκ  των Special Olympics Ν.Ο. Χανίων  συμμετείχαν στους Διεθνείς Διασυλλογικούς Αγώνες στη ΣΟΥΔΑ που διοργάνωσε ο ΝΟΧανίων και κατέκτησαν 11 μετάλλια (5 χρυσά, 3 ασημένια και 3 χάλκινα) καθώς και στους Διασυλλογικούς αγώνες Κάνοε Καγιάκ Σπρίντ που διοργάνωσε ο Γ.Ν.Ο. Σαλαμίνας κατακτώντας 3 μετάλλια (1 χρυσό και 2 χάλκινα). 
H συνολική παρουσία του τμήματος σε πανελλήνιο επίπεδο συνεχίζει για πέμπτη φορά την συνεχόμενη κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανάπτυξης Κάνοε Καγιάκ Σπριντ (το 8 από το 2005), την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κάνοε Καγιάκ Σπριντ Μεγάλων Αποστάσεων και τέλος την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωταθλήμα Κάνοε Καγιάκ Σπρίντ. Μέσα από σωστή και συστηματική δουλειά Τάσο των αθλητών αλλά άλλο τόσο των προπονητών το τμήμα μας ,έχει καταφέρει να βρίσκεται μέσα στα πρώτα τρία σωματεία στην Ελλάδα.
Το 2015 το τμήμα συμμετείχε σε  13 αγωνιστικές δραστηριότητες (Πανελλήνια Πρωταθλήματα – Διασυλλογικούς  αγώνες – προκρίσεις για εθνική ομάδα, συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες κ.τ.λ.) σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Η συνολική συγκομιδή μεταλλίων  σε όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες ήταν  150 μετάλλια  ( 72 χρυσά, 44 ασημένια και 34 χάλκινα).
Εκ μέρους όλων μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές νέους και παλαιούς για το αγωνιστικά τους νεύμα για την επιμονή τους αλλά και για την αντοχή!!!! τους (κατή για υπομένει……………….)
Επίσης όλους τους γονείς που μέσα σε αυτές τις δύσκολες στιγμής που όλοι  βιώνουμε μας παραμένουν στυλοβάτες και θερμοί υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας των παιδιών τους    
Κλείνοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι κινητήριος δύναμη για την επίτευξη όλων των παραπάνω, είναι ο Επίσημος  Χορηγός  του τμήματος, η μεγάλη Ναυτιλιακή Εταιρεία ANEK LINES η οποία πάντα ήταν αρωγός  στην προσπάθεια την οποία κάνουμε.” Είναι πολύ σημαντικό για την οικογένεια του καγιάκ να ξεκινάμε την νέα μας αγωνιστική προσπάθεια γνωρίζοντας  ότι έχουμε συνοδοιπόρο μας  την ΑΝΕΚ LINES.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook