Συνεχίζει τις διεθνείς εμφανίσεις του ο  αθλητής της Γ.Ε.Η. Μάριος Γιακουμάτος.

Σήμερα Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου,  αναχώρησε για την Αλγερία όπου πρόκειται να λάβει μέρος στο παγκόσμιο Κύπελλο  Ξιφασκίας με την επωνυμία “World Cup Individual and team – Junior Sambre”  στις 13-14 Φεβρουαρίου 2016. Οι παραπάνω αγώνες αφορούν το όπλο της Σπάθης στην κατηγορία Νέων Ανδρών και συμπεριλαμβάνονται στο διεθνές καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.

  Ο Μάριος Γιακουμάτος  συνοδεύεται από τον πατέρα του, αφού ο προπονητής του και προπονητής  του συλλόγου στο όπλο της  Σπάθης  Πάνος  Τζινιόλης,  θα βρίσκεται πλάι στους αθλητές της Γ.Ε.Η. που αγωνίζονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Παρόλα αυτά

δηλώνει αισιόδοξος για τις επιδόσεις του αθλητή.

Το Δ.Σ. αλλά και όλη η ομάδα της Γ.Ε.Η. εύχεται ολόψυχα στον Μάριο καλή επιτυχία! Επίσης, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τη CYTA HELLAS για την πολύτιμη στήριξη που προσφέρει στον αθλητή του συλλόγου μας Μάριο Γιακουμάτο.

   Τέλος ενημερώνουμε, όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα της Ξιφασκίας, ότι ο σύλλογος μας λειτουργεί καθημερινά τμήματα για όλες τις ηλικίες στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου-θύρα 6 (τηλ. 6937037341 και 6974828302)