Έπειτα από το Αγρίνιο και την Ξάνθη ο Πλατανιάς “άλωσε” και την Κομοτηνή και μετά το 2-0 κόντρα στον Πανθρακικό μπορεί να αισθάνεται πιο άνετος για τη συνέχεια.

Ο Πανθρακικός του πρώην “ερυθρόλευκου” Γιάννη Χατζηνικολάου είχε μεγάλες ευκαιρίες στο ξεκίνημα να προηγηθεί αλλά ο Πλατανιάς πήρε προβάδισμα στο σκορ με το εκπληκτικό γκολ του Σελίν (18’), σε φάση που ξεκίνησε από δοκάρι σε προσπάθεια του Μουνάφο. Τη νίκη του Πλατανιά “κλείδωσε” στο 49’ ο Ανγκούλο, σκοράροντας για δεύτερο σερί ματς..

Οι φάσεις του αγώνα
8’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό όταν από λάθος της άμυνας ο Ντιγκινί βρέθηκε σε θέση βολής αλλά καθυστέρησε και τελικά ο Μπανανά διόρθωσε το λάθος του.
15’ Κοντά στο γκολ ο Πανθρακικός. Ο Χαβίτο σήκωσε την μπάλα για τον Ηλιάδη, που με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια το σουτ του Παπαγεωργίου απέκρουσε ο Σωτηρίου σε κόρνερ.
18’ ΓΚΟΛ: Σουτ του Μουνάφο ο Αθανασιάδης με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού απέκρουσε, ο Γκνιάτιτς έστρωσε στον Μενδρινό, τη σέντρα του οποίου απομάκρυναν οι αμυντικοί και ο Σελίν με ασύλληπτο σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Πανθρακικού.
22’ Πολύ καλή στιγμή για τον Πλατανιά, με το σουτ του Αποστολόπουλου να καταλήγει άουτ.
26’ Σέντρα του Αποστολόπουλου ο Ανγκούλο δεν πλασάρει όπως θα ήθελε και η μπάλα φεύγει αρκετά έξω από την εστία.
49’ ΓΚΟΛ: Από κεφαλιά του Μενδρινού ο Ανγκούλο φεύγει στην πλάτη της άμυνας και με ιδανικό σουτ έκανε το 0-2.
52’ Κόρνερ του Χασομέρη κεφαλιά του Ντιγκινί ο Αποστολόπουλος διώχνει στη γραμμή.
66’ Διαγώνιο σουτ του Αποστολόπουλου άουτ.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών) – Πυλαρινός (Ζακύνθου)
4ος διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)

Κίτρινες κάρτες: Γκνιάτιτης (43’), Χρήστου (47’)

Πανθρακικός (Γιάννης Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Χρήστου (79’ Γαβριηλίδης), Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Μεχία, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Χασομέρης (59’ Βάλτερ), Ντιγκινί, Χαβίτο.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Αποστολόπουλος (80’ Τσουράκης), Μενδρινός (90+1’ Ντίνας), Γουνδουλάκης (67’ Στανισάβλιεβιτς), Ανγκούλο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook