Ετών, 22. Επάγγελμα, μοντέλο. Η Κάντις Σουάνπολ που είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια όταν πριν από λίγους μήνες εμφανίστηκε εξαιρετικά αδυνατισμένη ανέκτησε πολύ γρήγορα τις καμπύλες που την έκαναν διάσημη και φωτογραφήθηκε για το νέο κατάλογο των καλοκαιρινών εσωρούχων του οίκου της Victoria\’s Secret.

\"\"

Εσώρουχα σέξι που δεν αφήνουν πολλά στη φαντασία αλλά και girly που τονίζουν τη θηλυκή πλευρά κάθε γυναίκας, η οποία θέλει να προκαλεί το θαυμασμό των αντρών. To μαύρο θυμίζει τις γυναίκες από τις \”Χίλιες και μια Νύχτες\”, ενώ τα εμπριμέ φέρνουν στο νου τις λολίτες και τα pin up κορίτσια της δεκαετίας του ΄50.

\"\"

Η Κάντις Σουάνπολ ως νέος «άγγελος» της Victoria’s Secret έκανε το ντεμπούτο της με τα θρυλικά φτερά του οίκου τον Νοέμβριο του 2010 στο ετήσιο show του διάσημου οίκου εσωρούχων. Η 22χρονη καλλονή με τα γαλανά μάτια, τα ξανθά μαλλιά και το καλλίγραμμο σώμα θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια στο χώρο του μόντελινγκ.

\"\"

Η Σουάνπολ ζούσε μία φυσιολογική ζωή έως τα 15 της, όταν την εντόπισε ένας κυνηγός μοντέλων σε υπαίθρια αγορά του Ντέρμπαν. Ένα χρόνο αργότερα, κερδίζει 5.000 ευρώ την ημέρα και για πολλούς είναι η διάδοχός της Ζιζέλ.

\"\"

Έξι χρόνια μετά την πρώτη επαφή με το χώρο έχει ήδη κάνει πλήθος φωτογραφήσεων για γνωστά περιοδικά μόδας και αμέτρητα χιλιόμετρα πάνω σε πασαρέλες γνωστών οίκων, ενώ είναι άξια διάδοχος της Χάιντι Κλουμ ως το πρόσωπο της Victoria’s Secret.

real

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook