Ο έρωτας έπαιζε πάντοτε καθοριστικό ρόλο στην ζωή του Ζάχου Χατζηφωτίου, ο οποίος, όχι μόνο παντρεύτηκε τέσσερις φορές, αλλά χάρισε ισάριθμα σπίτια στις γυναίκες με τις οποίες συζούσε μέχρι εκείνη την στιγμή.

«Έχω χαρίσει τέσσερα σπίτια. Αλλά όχι απλά τα ακίνητα. Τα σπίτια πλήρως εξοπλισμένα. Έχω πληρώσει κουζίνες και ψυγεία εγώ… ούτε που φαντάζεστε τί έχω πληρώσει», δήλωσε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα».

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι στα… 88 του, εξακολουθεί να έχει ερωτική επιθυμία για τις γυναίκες! «Εννοείται. Για να καταλάβετε, πρόσφατα, είχα σχέση με μία 18χρονη και ήμουν τρία χρόνια μεγαλύτερος από την γιαγιά της!».

Το μυστικό, λέει, για να ρίξει ένας άντρας μία γυναίκα είναι η αδιαφορία. Μάλιστα, κατά την άποψή του υπάρχουν δύο τύποι γυναίκας. Η μία είναι η πάρα πολύ έξυπνη, αλλά όχι ωραία που σε τυφλώνει όμως με την εξυπνάδα της και η άλλη η όμορφη.

Ο κος Χαζηφωτίου δεν έκρυψε ότι η οικονομική κρίση έχει «χτυπήσει» την ζωή του και μάλιστα σε πράγματα που αφορούν την καθημερινότητά του.

«Μου κοστίζει πάρα πολύ η οικιακή βοηθός γιατί φυσικά εγώ δεν μπορώ να καθαρίζω το σπίτι που μένω και δεν ξέρω τί θα κάνω. Επιπλέον, το σπίτι που μένω το νοικιάζω και ζήτησα να μου κατεβάσουν την τιμή. Ο ιδιοκτήτης μου την κατέβασε, δεν έχω παράπονο, μέχρι και 300 ευρώ!».

 
star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook