Ο Παγχανιακός πραγματοποίησε το Σάββατο (13/02) την παρουσίαση του ημερολογίου του στο οποίο προβάλλεται η ιστορία των τελευταίων 50 χρόνων της ιστορικής ομάδας.

Στην εκδήλωση που αφορούσε όλα τα τμήματα του συλλόγου (ποδόσφαιρο, βόλεϊ και τμήματα υποδομής των δύο αθλημάτων) παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ Γιώργος Βούρβαχης και τα μέλη του Δ.Σ. Ιορδάνης Ακασιάδης (γενικός γραμματέας), Γιάννης Γιαννουλάκης (υπεύθυνος Μικτών ομάδων), ο πρόεδρος του Σ.Δ.Π. Χανίων και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΧ Παναγιώτης Γιαννακάκης, ο αντιδήμαρχος Χανίων (και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παγχανιακού) Μανώλης Φραγκάκης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου Γιάννης Κοκκινιάς και πολλοί φίλοι του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Δελτίο Τύπου του Παγχανιακού:

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσαν το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 6.00 ΜΜ στην  ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ «ΤΣΑΛΙΚΗΣ» , το διοικητικό συμβούλιο  του  «ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΥ», οι αθλητές των ομάδων ποδοσφαίρου και βόλεϊ, τα μέλη των ακαδημιών ποδόσφαιρου και βόλεϊ προπαίδων και τζούνιορ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων κος Βουρβαχης, τα μέλη του Δ.Σ. κοι  Γιαννουλάκης Γιάννης και Ακασιάδης Ιορδάνης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων κος Γιαννακάκης, ο αντιδήμαρχος Χανίων κος Φραγκάκης Μανώλης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παγχανιακού κος Γιάννης Κοκκινιάς και πολλοί φίλοι του συλλόγου.

Την εκδήλωση ευλόγησε το μέλος του Δ.Σ. Παγχανιακού και εφημέριος των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Πατέρας Σαπουνάκης Αντώνιος.

Η πρόεδρος του Δ.Σ. κα Χαριτάκη Μακράκη Χρύσα, εξέφρασε  την χαρά της που ο χώρος που ευγενικά  μας παραχώρησε  ο κος Τσαλίκης ήταν ασφυκτικά γεμάτος από ανθρώπους που αγαπούν την νεοχωρίτικη ομάδα μας και δήλωσε τα παρακάτω:

«Η πρωτοβουλία που αναλάβαμε πριν από λίγους μήνες, τα μέλη του νεοσύστατου διοικητικού συμβουλίου, για την αναβάθμιση του ιστορικού συλλόγου  «Όμιλος Φιλάθλων Χανίων -  ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΣ» που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1929 και αποτελεί την ομάδα της μεγαλύτερης συνοικίας των Χανίων, της Νέας Χώρας, έχει ήδη αποδώσει καρπούς. Ξέρουμε ότι ο  δρόμος  είναι δύσκολος. Στόχος μας ήταν και παραμένει να ενώσουμε όλους εκείνους που αγωνίστηκαν διαχρονικά με ανιδιοτέλεια στον σύλλογο, όλους όσοι  υπηρετήσαν στις διοικήσεις του από την δημιουργία της ομάδας μέχρι σήμερα, τους απανταχού οπαδούς του συλλόγου, όλους εκείνους που τον αγάπησαν.

Η διοργάνωση του «Νεοχωρίτικου Γλεντιού» που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι του  2015 με μεγάλη επιτυχία, φιλοδοξούμε να γίνει θεσμός. Η λέσχη του συλλόγου μας έχει σχεδόν ανακαινιστεί».

Ο κος Βούρβαχης ευχαρίστησε στο πρόσωπο της προέδρου και καλής του φίλης κας Χαριτάκη,ολόκληρο το Δ.Σ. του Παγχανιακού, για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν για την ανόρθωση του ιστορικού σωματείου.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Παγχανιακός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του αδερφού του επί σειρά ετών υπαλλήλου της ΕΠΣΧ, Γιώργου Ντινιόζου:

Το διοικητικό συμβούλιο του O.Φ.Χ. ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΥ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Γιώργο Ντινιόζο, στέλεχος της ΕΠΣ Χανίων, για τον θάνατο του αγαπημένου του αδελφού.
 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η πρόεδρος                                             Ο Γραμματέας
Χαριτάκη Μακράκη Χρύσα                    Μπαρδάτσος Δήμος 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook