Την Τρίτη (16/02) και ώρα 13:00 στα γραφεία της ΠΑΕ στον Πλατανιά θα πραγματοποιηθεί η βράβευση του Φανούρη Γουνδουλάκη για το “Best Goal” της 21ης αγωνιστικής.

Αυτό έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ο Πλατανιάς, που παράλληλα ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης και τον Αστυνόμο Β’ Δημήτρη Ροΐδο, για την απροβλημάτιστη μετακίνηση της ομάδας στην Κομοτηνή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Την Τρίτη 16/2/2016 στις 13.00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΠΑΕ στον Πλατανιά η βράβευση του Φανούρη Γουνδουλάκη για το “Best Goal” της 21ης αγωνιστικής, για το τέρμα που πέτυχε στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο αρχηγός της ομάδας μας είχε κερδίσει την πρώτη θέση με ποσοστό 31,22% των ψήφων.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων θέλει να ευχαριστήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης και κυρίως τον Αστυνόμο Β”, Δημήτρη Ροϊδο, για τις προσπάθειες που κατέβαλλε- σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Διευθύνσεις, Ξάνθης, Καβάλας, Σερρών και Θεσσαλονίκης- για την απροβλημάτιστη μετακίνηση της ομάδας μας στην Κομοτηνή για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook