Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Φλεβάρη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

“Στη συνεδρίαση έγινε εκτίμηση των συμπερασμάτων από την μεγαλειώδη πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 4 Φλεβάρη.

Οι μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις σε κάθε πόλη φανερώνουν τις δυνατότητες που υπάρχουν για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα στο ασφαλιστικό. Αποφασίσαμε να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, αν τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει στη Βουλή το νέο έκτρωμα για το ασφαλιστικό, απαντώντας με 48ωρη γενική απεργία, την πρώτη μέρα κατάθεσης του νομοσχεδίου στη Βουλή.

Με σταθερότητα, αξιοποιώντας την εμπειρία από τους προηγούμενους αγώνες μας και με κάθε άλλο τρόπο δουλειάς προπαγανδίζουμε την απεργία στους χώρους δουλειάς και τις γειτονιές.

Να αναδείξουμε ότι κανένας εργάτης δεν πρέπει να νιώθει μόνος. Να παίρνει θάρρος και ανάσα από την δύναμη του εργατικού κινήματος, να νιώθει κοντά στο συνδικάτο, να ξεπεραστούν φοβίες και αναστολές. Μόνο έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά, όχι μόνο στην απεργία αλλά και στους δύσκολους αγώνες που έρχονται.

Είμαστε αλληλέγγυοι  στον αγώνα των φτωχομεσαίων αγροτών που συνεχίζουν τον δρόμο του αγώνα. 

Δηλώνουμε την αποφασιστικότητα μας για να μην περάσει το ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς. Ο αγώνας τους για να μην περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους είναι και δικός μας αγώνας ενάντια στην φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση μας.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook