Το βράδυ της Δευτέρας ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος” πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωσή του για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στο κοσμικό κέντρο “Κουλουρίδης” η βραδιά περιελάμβανε αρκετές βραβεύσεις και κέφι μέχρι αργά με τραγούδι και χορό.

Ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου, Δημήτρης Ανθούσης, ανέλαβε το κομμάτι της παρουσίασης, με τον πρόεδρο Μανόλη Πηγουνάκη να δίνει ουσιαστικά το έναυσμα για την έναρξη της εκδήλωσης με την ομιλία του.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ Γιώργος Βούρβαχης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας Βαγγέλης Πρόκος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Παναγιώτης Γιαννακάκης και ο Αντιδήμαρχος Χανίων Μανώλης Κεμεσίδης.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις με τον Σύνδεσμο Προπονητών να απονέμει τιμητική πλακέτα στον προπονητή του Πλατανιά Γιώργο Παράσχο, για την προσφορά του στο ελληνικό και χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Οι παράγοντες που επιλέχθηκαν να τιμηθούν για το έργο που επιτελούν τα τελευταία χρόνια στις ομάδες τους και ευρύτερα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ήταν ο πρόεδρος του Άρη Βουκολιών Θανάσης Χηνόπουλος και ο ομόλογός του στην Παλαιόχωρα Σήφης Δελάκης. Για τη σημαντική προσφορά τους στον Σύνδεσμο βραβεύτηκαν οι άλλοτε γενικοί γραμματείς του Συνδέσμου Πολυχρόνης Σημαντηράκης και Δημήτρης Σασλής.

Στη συνέχεια έγινε η βράβευση δύο βοηθών διαιτητών του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου, της Γεωργίας Κομισοπούλου (Football League) και του Μανώλη Καλφάκη (Super League), για να ακολουθήσει η βράβευση δύο σπουδαίων… γκολτζήδων, του εν ενεργεία Ντίνου Πάγκαλου και του παλαίμαχου Γιώργου Μαλαμαδάκη (δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση) και του συνεργάτη του Flashnews.gr Λευτέρη Αντωνακάκη.

Μετά τις βραβεύσεις έγινε η κοπή της πίτας και άρχισε να… ανάβει το κέφι με αρκετούς προπονητές να δίνουν… ρέστα επί πίστας! 

*Φωτογραφίες από Κατερίνα Μπονάτου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook