Το ρουζ είναι το εργαλείο μακιγιάζ που μπορεί να προσφέρει άμεση λάμψη στο προσωπό σας. Είναι αλήθεια ότι μπορεί να ζωντανέψει την όψη σας ακόμα και τη μέρα που ξυπνήσατε με την πιο θαμπή και κουρασμένη version σας!

Χρήσιμα tips:

Μην φοβάστε το ρουζ. Απαλά, για να μη βγείτε σαν τη Χάιντι, προσπαθήστε να το απλώνετε πάντα μπροστά από τον καθρέφτη και με όσο γίνεται περισσότερο φυσικό φως. Έτσι θα μπορείτε να ελέγξετε την ποσότητα που βάλατε.

Προσοχή. Πρέπει να απλώνετε την ίδια ποσότητα και στις δύο πλευρές.

Ο πιο γρήγορος τρόπος είναι να χαμογελάσετε και να απλώσετε το προϊόν ακριβώς στο σημείο που σχηματίζονται τα μήλα. Πολλοί make up artist, προτιμούν την πιο “κοφτή” πινελιά κατά μήκους των ζυγωματικών. Αυτή η τεχνική ταιριάζει σε όσες έχετε πιο έντονο κόκαλο στα ζυγωματικά σας.

Ναι, το κρεμώδες ρουζ έχει αποτέλεσμα μεγαλύτερη διάρκειας. Απλώστε το χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα σας κάνοντας ταμποναριστές, κυκλικές κινήσεις.

Αποφύγετε όσα έχουν έντονα ιριδίζοντα στοιχεία που δεν χαρίζουν ένα φυσικό αποτέλεσμα και γενικά προτιμήστε τις απαλές ροζ και ροδακινή αποχρώσεις.

Απαράβατος κανόνας: το ρουζ μας πρέπει να συμφωνεί χρωματικά με το κραγιόν και λιπγκλος.

Ποτέ μην απλώνετε το ρουζ σας μέχρι το σημείο που ξεκινούν τα μαλλιά σας. Σταματήστε το πινέλο ακριβώς στο σημείο που τελειώνουν τα ζυγωματικά σας.

Summer beauty tip: Τώρα το καλοκαίρι που το ρουζ σε πιο μπρονζέ απόχρωση γίνεται απαραίτητο, το μεικ απ δεν είναι και τόσο ανάγκη… Ο δυναμικός συνδυασμός αυτών των δύο δεν είναι καθόλου κολακευτικός!

jenny

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook