Την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο συνάντηση του προέδρου και του γενικού γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Στάυρο Αρναουτάκη.

Μέσα σε κλίμα αμοιβαίας συμπάθειας και συνεργασίας τέθηκαν στον Περιφερειάρχη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές υπηρεσίες του Λασιθίου.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν τα θέματα στέγασης των αστυνομικών υπηρεσιών, τα οποία κινούνταν στο πνεύμα της εξοικονόμησης δημοσίων πόρων και καλύτερων συνθυκών εργασίας.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου για την κάλυψη λειτουργικών προβλημάτων καθώς και του υλικοτεχνικού εξοπλισμού της διμοιρίας.

Ο Περιφερειάρχης αφού άκουσε με προσοχή τα όσα τους τέθηκαν δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα χορηγηθεί χρηματικό ποσό γιατην κάλυψη των λειτουργικών προβλημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου και θα βρίσκεται σε συνεργασία με την Ένωση για την όποια δυνατή επίλυση προβλημάτων στέγασης των υπηρεσιών.