Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, το αγαπημένο στέκι των Ηρακλειωτών, το cafe-bar-bistro Ηριδανός υποδέχεται και φιλοξενεί στον ανακαινισμένο χώρο του, το μουσικό συγκρότημα "Άλλη Μπάντα" για μια μοναδική live εμφάνιση!

Ώρα έναρξης: 21: 30
Είσοδος ελεύθερη 
Τηλ. κρατήσεων: 2810- 229303
Ανδρόγεω 8, Ηράκλειο

Η Άλλη μπάντα ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2010 στο Ηράκλειο της Κρήτης από δύο μουσικούς τον Νίκο Μανιουδάκη και τον Δημήτρη Ζωγραφάκη. Το να δημιουργήσουν μια μουσική μπάντα, υπήρχε πολλά χρόνια πρίν σαν σκέψη, αλλά πραγματοποιήθηκε το χειμώνα του 2010. Και οι δυο τους, χρόνια ταξιδεμένοι στα μονοπάτια της κρητικής μουσικής πάνε στην «Άλλη μπάντα» και ανοίγονται στις λεωφόρους του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού. 

Δυο πράγματα δηλώνει η ονομασία του συγκροτήματος Άλλη μπάντα , πρώτον στην άλλη μεριά και δεύτερον μια καινούρια μπάντα που εισέρχεται στο χώρο της έντεχνης μουσικής.

Επηρεασμένοι έντονα από τον τόπο τους, δίνουν έμφαση και χρώμα , μέσα στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι και μας δείχνουν την καταγωγή τους, με τον επιθετικό και συγχρόνως γλυκό ήχο της λύρας και την αρμονία της ακουστικής κιθάρας , ενώ η ηλεκτρική κιθάρα , τα drums , και το μπάσο που πλαισιώνουν την Άλλη μπάντα επαναστατούν και δημιουργούν κάποιες φορές rock καταστάσεις .

Η ''Άλλη μπάντα'' αποτελείται από 5μελές συγκρότημα που το πλαισιώνουν οι εξής μουσικοί:

Νίκος Μανιουδάκης (φωνή, λύρα, κιθάρα)
Δημήτρης Ζωγραφάκης (φωνή, κιθάρα)
Δημήτρης Νεονάκης (ηλεκτρική κιθάρα)
Γιώργος Τζωρτζάκης (μπάσο)