Συνεχίζουν το μπλόκο στον κόμβο των Πραιτωρίων οι αγρότες του Συλλόγου Αστερουσίων, οι οποίοι σήμερα θα παραχωρήσουν συνένετυξη τύπου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

“Για μια ακόμα μέρα χτες οι μικρομεσαίοι αγρότες των Αστερουσίων έμειναν στο μπλόκο των Πραιτωρίων, το μοναδικό που έχει απομείνει στο νομό.

Το μπλόκο έχει γίνει τόπος συνάντηση της μικρομεσαίας αγροτιάς της περιοχής, ενώ φτάνουν μηνύματα αλληλεγγύης στον αγώνα μας και από άλλους φορείς.

Χτες το απόγευμα βρέθηκαν στο μπλόκο αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας Συγκρότησης Αγροτικού Συλλόγου Ηρακλείου, του ΔΣ του Συνδικάτου Οικοδόμων Νομού Ηρακλείου και της Ομάδας Γυναικών Μοιρών.

Στην συνέλευση του μπλόκου που πραγματοποιήθηκε, αποφασίστηκε κινητοποίηση στο υποκατάστημα Πύργου της τράπεζας Πειραιώς σήμερα το πρωί, ενώ καλέστηκε συνέντευξη τύπου στο μπλόκο στις 11.00 πμ.

Συνεχίζουμε με καλύτερη οργάνωση και αποφασιστικότητα στη γραμμή του οργανωμένου αγροτικού κινήματος, συντονισμένοι με το Πανελλαδικό Συντονιστικό των Μπλόκων, το μπλόκο των Μεγάλων Χωραφιών, στη γραμμή που υπηρετεί τα συμφέροντα των μικρομεσαίων αγροτών, ενάντια στην πολιτική της ΕΕ και της εκάστοτε κυβέρνησης, που μας ξεκληρίζει.

Και στο Ηράκλειο, στο αγροτικό κίνημα υπάρχει και η γραμμή στήριξης της ΚΑΠ της ΕΕ, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγαλοαγροτών και εκφράζεται από αυτούς που ξεπουλάνε τον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς, τους πρόθυμους για διάλογο με την κυβέρνηση στη βάση της παραπάνω γραμμής.

Ο δρόμος του αγώνα για επιβίωση είναι μονόδρομος για τη μικρομεσαία αγροτιά!

Όλη η μικρομεσαία αγροτιά των Αστερουσίων στο μπλόκο των Πραιτωρίων”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook