Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, συγχαίρει τα μέλη της για τη διάκρισή τους στις υψηλότερες βαθμίδες του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

“Η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας με αφορμή τις πρόσφατες κρίσεις των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας έτους 2016, αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τα μέλη της που κατέλαβαν μία θέση στα ανώτατα αξιώματα στην ιεραρχία του σώματος.

Είναι μεγάλη τιμή για την ένωσή μας, για την τοπική αστυνομία και για ολόκληρο το νησί, που στους πρώτους 27 Αξιωματικούς στην επετηρίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, ήτοι μεταξύ των 5 Αντιστρατήγων και των 22 Υποστρατήγων, βρίσκονται σήμερα 4 καταξιωμένοι Αξιωματικοί, οι οποίοι, μέσα από τη πολυετή σταδιοδρομία τους στις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, έδειξαν ικανά δείγματα γραφής που εκτιμήθηκαν από το ανώτατο συμβούλιο κρίσεων του σώματος. Η εξέλιξη τους αποδεικνύει την αναγνώριση των προσπαθειών τους, του αποτελεσματικού έργου τους και της ανιδιοτελούς προσφοράς τους στην κοινωνία.

Πρόκειται για τον νεοπροαχθέντα στο βαθμό του Αντιστρατήγου κ. Καραμαλάκη Μιχαήλ που ανέλαβε τη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, τον διατηρητέο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο βαθμό του Υποστρατήγου κ. Σκανδαλάκη Γεώργιο που τοποθετήθηκε προϊστάμενος στο Κλάδο Ασφάλειας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και τους νεοπροαχθέντες Υποστρατήγους κ. Δασκαλάκη Ανδρέα και κ. Χριστοφάκη Νικόλαο που αναλαμβάνουν τη Διεύθυνση των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων Κρήτης και Βορείου Αιγαίου αντίστοιχα.

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης εύχεται στους Στρατηγούς της καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους, από τα καίρια πόστα που τους εμπιστεύτηκε η πολιτεία. “

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook