Με μια ευχαριστήρια επιστολή προς τους συναδέλφους του φεύγει από το σώμα της ΕΛ.ΑΣ. ο Ταξίαρχος Ε.Α. Ιωάννης Λιανδράκης.

Στην επιστολή αναλυτικά αναφέρεται:

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες.

 Σε όλη μου την Αστυνομική καριέρα ευχόμουν πάντα να είμαι καλά και να με αξιώσει ο Θεός να βγω στη σύνταξη, όταν θα έρθει εκείνη η ώρα και να έχω την υγεία μου.

Αυτό επιτεύχθηκε στις 17-02-2016, μετά από απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, ύστερα από 32 χρόνια πραγματικής υπηρεσίας και δοξάζω το Θεό γι’ αυτό, μέσα όμως από δύσκολες συνθήκες, περνώντας ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες στιγμές και γεγονότα, στα οποία κατάφερα να ανταπεξέλθω με την δική σας συμπαράσταση.

Για όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαστήκαμε μαζί σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, για την αγάπη και την στήριξη που δείξατε στο πρόσωπό μου, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της Υπηρεσιακής μου καριέρας, αλλά και κατά την ημέρα της αποστρατείας μου.

Εύχομαι σε όλους σας, Αστυνομικό και Πολιτικό προσωπικό, υγεία, δύναμη, τύχη και κουράγιο να συνεχίσετε την πορεία σας, για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στα κελεύσματα και τις προκλήσεις της δύσκολης περιόδου που διανύουμε.

Θα σας θυμάμαι πάντα, γνωρίζοντάς σας ότι η στήριξη σας μου δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση να συνεχίσω να μάχομαι στον πολιτικό μου πλέον βίο, και από άλλο μετερίζι.

Στη διάθεση όλων σας για ότι χρειαστείτε και μπορώ να προσφέρω.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΙΑΝΔΡΑΚΗΣ

ΤΑΞΊΑΡΧΟΣ Ε.Α.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook