Το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητήριου Ηρακλείου,  διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΑΔΕΣ: ΕΓΩ, ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;»   με στόχο την εκπαίδευση  των συμμετεχόντων στη χρήση τεχνικών και συμπεριφορών που αποφέρουν:

- Αποτελεσματική διοίκηση προσωπικού
- Χτίσιμο δυνατού κλίματος ομάδας

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε διευθυντές και προϊσταμένους τμημάτων που ηγούνται ομάδας και καλούνται να πείσουν τους εργαζόμενους να εργαστούν στο έπακρο των δυνατοτήτων τους κάτω από συνθήκες πίεσης.

Ενότητες Σεμιναρίου:
- Χρήση εκπαιδευτικών ταινιών, οι οποίες επιδεικνύουν τη συμπεριφορά ενός προϊσταμένου, καθώς αυτός μαθαίνει από  τα λάθη του
- Μέθοδοι διαμόρφωσης ομαδικού εργασιακού κλίματος
- Προσωπική αξιολόγηση μέσω ερωτηματολογίου σε δεξιότητες ανάπτυξης υπαλλήλων 
-  Εργαλεία αξιολόγησης εργαζομένων 

Το κόστος του προγράμματος είναι  85€ ανά συμμετοχή.  
Χρόνος Διεξαγωγής:  10 ώρες – Δευτέρα και Τετάρτη 21/03 και  23/03 17:00μ.μ με 21:15μ.μ 
Εισηγητής: Η Εβίτα Ταχατάκη εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων και εκπαιδεύτρια ενηλίκων στην εταιρεία SBC. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας (BSc, Middlesex University| ΜΑ, UCL) και απασχολείται σε έργα αξιολόγησης και ανάπτυξης προσωπικού.
Επικοινωνία:  ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302736 & 302730 κα Μαίρη Βενιχάκη email: [email protected]  φαξ 2810-227189, [email protected] από τις 08:00 έως 15:00 μ.μ. και  αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr