Μετά  το δραματικό ματς με το Λαύριο και τη σπουδαία νίκη στην εκπνοή του αγώνα το Ρέθυμνο Cretan Kings πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Στο εστιατόριο “Μελίνα” μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας για την ομάδα που εκπροσωπεί επάξια τόσα χρόνια την Κρήτη στην Α1.

Η επίσημη ενημέρωση από το rethymnobc.gr για την κοπή της πίτας:

Τα πανηγύρια από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», μετά τη νίκη επί του Λαυρίου, μεταφέρθηκαν στο εστιατόριο «Μελίνα» χθες το βράδυ, καθώς η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Όπως πάντα το κλίμα ήταν απόλυτα οικογενειακό, δίνοντας το «παρών» σύσσωμη η οικογένεια της Ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ. Ο μεγαλομέτοχος κ. Κωστής Ζομπανάκης, ο Πρόεδρος Ηρακλής Μανουκαράκης, τα μέλη του Δ.Σ. Γιάννης Καλαϊτζάκης, Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου και Μανόλης Κεφαλογιάννης, οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, ο Αγορίνος, οι Dolphin Breaths, οι υπάλληλοι, οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι του «Μελίνα Μερκούρη» και καλοί φίλοι μαζί με τις οικογένειες τους καλωσόρισαν και επίσημα το νέο έτος για την ομάδα μας.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, Ηρακλής Μανουκαράκης, ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες, ενώ εξήρε την προσπάθεια των παικτών μας, χαρακτηρίζοντας τους ΟΜΑΔΑ.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά το εστιατόριο «Μελίνα» και τον κ. Αναγνωστάκη για την άψογη φιλοξενία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook