Ένα νέο κρούσμα σεξουαλικής επίθεσης έχει προκαλέσει αναστάτωση στην κοινωνία της Κομοτηνής, ένα μήνα μετά την απόπειρα ενός άγνωστου «δράκου» να ασελγήσει σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις 8 χρόνων

Ένα νέο κρούσμα σεξουαλικής επίθεσης έχει προκαλέσει αναστάτωση στην κοινωνία της Κομοτηνής, ένα μήνα μετά την απόπειρα ενός άγνωστου «δράκου» να ασελγήσει σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις 8 χρόνων μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας του! Αυτή τη φορά, θύμα ήταν μια ενήλικη γυναίκα.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στην περιοχή κάτω από την Τσανάκλειο, όπου ο δράστης πλησίασε μια 21χρονη ενώ περπατούσε και άρχισε ξαφνικά να τη χαϊδεύει με ασελγείς χειρονομίες! Η τρομοκρατημένη κοπέλα έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να βγουν στα μπαλκόνια και ο άγνωστος επίδοξος βιαστής να το βάλει στα πόδια.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που δέχθηκαν την καταγγελία της 21χρονης, αναζητούν έναν άνδρα ηλικίας 30 ως 35 χρόνων. Δεν αποκλείουν, μάλιστα, να πρόκειται για τον ίδιο που είχε επιτεθεί στην 8χρονη στις 20 Ιανουαρίου. Το κοριτσάκι μπήκε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της επιστρέφοντας από το σχολείο, αλλά ο δράστης μπήκε μαζί της, της επιτέθηκε και προσπάθησε να ασελγήσει πάνω της κλείνοντάς της το στόμα. 

Για καλή τύχη της μικρούλας, ένας επαγγελματίας που εργαζόταν στην πολυκατοικία κάλεσε τον ανελκυστήρα και, μόλις άνοιξε την πόρτα, αντίκρισε τον σάτυρο που επιχειρούσε να την κακοποιήσει! Ο δράστης το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε, ενώ το κορίτσι είχε «παγώσει» από τον τρόμο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook