Αφού δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί η επιστροφή του μετά από τέσσερα χρόνια στον Α.Ο. Χανιά ο Μάνος Καλογεράκης βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στον ΠΑΟΚ.

Η διοίκηση του συλλόγου του Κρουσώνα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον ικανότατο Χανιώτη γκολκίπερ, μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Ιάλυσο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Ιάλυσο, η διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα είχε επαφές με τον τερματοφύλακα Μανώλη Καλογεράκη και συμφώνησαν για να συνεργαστούν ως το τέλος της φετινής περιόδου. Ο Μανώλης Καλογεράκης γεννήθηκε στις 12/03/1992 στα Χανιά, έχει ύψος 1,85 και βάρος 85 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟ Χανιά, όπου αγωνίστηκε από το 2009 έως το 2012. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα της Επισκοπής (23 συμμετοχές) ενώ πέρασε και από τη Δόξα Δράμας και τον Άρη. Τελευταία του ομάδα ήταν η ΠΑΕ Πανιώνιος, έχοντας υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Στη φωτογραφία το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ με τον γενικό γραμματέα της ομάδας, Μύρο Πυργιανάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook