Ανακοίνωση του Σωματείου Χειριστών Ν. Ηρακλείου:

“Το Σωματείο Χειριστών Ν. Ηρακλείου καταγγέλλει την Διοίκηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ ΠΕΛΛΑΣ  για την αντεργατική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά που επέδειξε στον συνάδελφό μας Σαράντη Χρυσογωνίδη και Γενικού Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Γιαννιτσών.   

Η επιχείρηση με το έτσι θέλω του οφείλει δεδουλευμένα 15 μηνών ,με το έτσι θέλω προχώρησε στην απόλυσή του. Μια απόλυση παράνομη ,καταχρηστική και εκδικητική?

Στόχος της εταιρείας να εκφοβίσει και να καταπνίξει την όποια συνδικαλιστική έκφραση και δραστηριότητα του συναδέλφου μας ως παράδειγμα και για τους άλλους εργαζόμενους. Είναι όμως γελασμένη.

Η πλήρης εργοδοτική ασυλία και ασυδοσία  με την καταστρατήγηση της Εργατικής Νομοθεσίας συνεχίζεται. Το Σωματείο Χειριστών Ν. Ηρακλείου στηρίζει  τον δίκαιο αγώνα του συναδέλφου μας και καλεί  τη Διοίκηση  του Αγροτικού Συνεταιρισμού να ανακαλέσει την παράνομη απόλυση και να φροντίσει για την άμεση επαναπρόσληψη του συναδέλφου  σε διαφορετική περίπτωση  θα βρει απέναντί της σθεναρά σύσσωμο το συνδικαλιστικό κίνημα μέχρι την πλήρη δικαίωση του συναδέλφου μας και την αποκατάσταση της αδικίας.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook