Στο Πειθαρχικό επέλεξε να στείλει δύο Διευθυντές Κλινικών και έναν Διευθυντή Κέντρου Υγείας η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Τρικάλων για την έγγραφη κριτική που της άσκησαν.

Μην αντέχοντας τα όσα έβλεπαν στο νοσοκομείο Τρικάλων, δύο Διευθυντές Κλινικών του Νοσοκομείου και ένας Διευθυντής Κέντρου Υγείας, συνέταξαν εξώδικη διαμαρτυρία προς τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας κ. Τομάρα και με αποδέκτη τη Διοικήτρια του νοσοκομείου Αθηνά Πέτσα.

Στην επιστολή διαμαρτυρίας, περιγράφουν με … «ονόματα και διευθύνσεις» τα κακώς κείμενα του νοσοκομείου, εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή τους με τον τρόπο διοίκησης του μεγαλύτερου νοσηλευτικού ιδρύματος του Νομού και κατηγορούν την κ. Πέτσα ότι στις πρόσφατες αξιολογήσεις του Υπουργείου Υγείας παρουσίασε εξαιρετικά χαμηλή βαθμολογία στον Τομέα της Διοίκησης, όπως επίσης και για τον ορισμό Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

Η απάντηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας έκρινε τις ενέργειες της κας Πέτσα ως σύννομες για το θέμα του ορισμού του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη η κα Πέτσα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalanews.gr, θεώρησε προσβλητική για το πρόσωπό της τα όσα αναφέρονται στο εξώδικο και επέλεξε αντί να καλέσει τους καταγγέλλοντες γιατρούς για να συζητήσουν το περιεχόμενο του εξώδικου, αποφάσισε να τους στείλει στο Πειθαρχικό προκειμένου να αποδείξουν τα όσα ισχυρίζονται…

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook