Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής», από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), ενημερώνει τους δημότες των οποίων οι αιτήσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα έχουν εγκριθεί, ότι θα πραγματοποιηθεί η 1η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης  ανάγκης, την Πέμπτη 25, Παρασκευή 26 και Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 και ώρες από τις 09:00 π. μ. έως τις 13:00 μ. μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι για την παραλαβή των τροφίμων, όπως φροντίσουν την επίδειξη βιβλιαρίων κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου που φέρει τον Αριθμό Α.Μ.Κ.Α.

    Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπρόσωπος στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο .  

Πληροφορίες : Στο Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας (κα. Τσιάγγα Μαρία, τηλ. επικοινωνίας : 2891022922)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook