Ημέρα γευσιγνωσίας- γαστρονομίας, αφιερωμένη στα εσπεριδοειδή,  διοργανώνει ο σύλλογος επιχειρηματιών του Δήμου Πλατανιά, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 13.00, στο Βοτανικό Πάρκο  & Κήποι Κρήτης.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν η  Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης και η Ακαδημία Γαστρονομίας & Τουρισμού. 

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα βασισμένα στα εσπεριδοειδή και να δουν από κοντά τη διαδικασία παρασκευής πιάτων από τους διακεκριμένους και βραβευμένους αρχιμάγειρες, ενώ θα είναι ευκαιρία και για τους επιχειρηματίες εστίασης της περιοχής μας να δουν πώς παρασκευάζονται εκλεκτά παραδοσιακά πιάτα με τοπικά προϊόντα, συνταγές που οι επιχειρηματίες εστίασης θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και να υιοθετήσουν στο μενού της επιχείρησής τους.

Ζωντανή μουσική, Ελληνική και ξένη με τους ‘’Τριώνυμο’’ και Κρητική μουσική με τους Μοτάκη –Κανδαράκη. Θα χορέψουν ‘’Οι Βιγλάτορες’’. 

Πλήρες μενού.

Θα ακολουθήσει και η κοπή πίτας του Συλλόγου.  

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τις δραστηριότητες –δράσεις του συλλόγου μας,  που σκοπό έχουν την προώθηση και το καλό του τόπου μας.

Περισσότερες πληροφορίες λόγω ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες και διάθεση προσκλήσεων στα τηλέφωνα 28213-40034 ή στα email του συλλόγου [email protected] ή [email protected]