Η  Α΄ Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων συμπλήρωσε 6 χρόνια λειτουργίας. Ξεκίνησε τη λειτουργία της στο τέλος του 2009 και συνεχίζει μέχρι σήμερα …δυναμικά, διαβάζοντας βιβλία  Ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Το θεσμό αυτό στηρίζει και προωθεί η Δημοτική Βιβλιοθήκη, καθώς οι αναγνώστες της δείχνουν έντονο ενδιαφέρον και τα μέλη της ομάδας περιμένουν με ανυπομονησία και χαρά, τη μηνιαία καθιερωμένη συνάντηση.

Οι συναντήσεις της Λέσχης είναι σταθερές, συνήθως μία  φορά το μήνα και ο τόπος συνάντησης το Αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, με θέμα ένα βιβλίο, που συνεννοήθηκαν να διαβάσουν όλοι. 

Τα μέλη της Λέσχης μοιράζονται το πάθος τους για το διάβασμα, διοργανώνουν δραστηριότητες, που τους ευχαριστούν και με αυτόν τον τρόπο αξιοποιούν δημιουργικά μέρος από τον ελεύθερό τους χρόνο.

Μάλιστα κατόπιν αιτήματος νέων αναγνωστών συγκροτήθηκε τον περασμένο Οκτώβρη και  Β’ Λέσχη Ανάγνωσης Ενηλίκων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων.

Η Προϊσταμένη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων και υπεύθυνη της Α΄ Λέσχης Ανάγνωσης, Βιβή Χουδαλάκη, ευχαριστεί τα μέλη της Λέσχης για τις όμορφες βραδιές αναγνώσεων, καθώς και τις κυρίες Μαίρη Καραμανέα, Μάρθα Γκουντινίδου και Αργιέτα Νικολακάκη, υπεύθυνες συντονισμού, δραστήριες, οργανωτικές και άριστες συνεργάτιδες. 

Για τους αναγνώστες της  Βιβλιοθήκης μας αλλά και γενικότερα για τους φίλους των βιβλίων και του διαβάσματος, επισυνάπτεται η λίστα των βιβλίων που διαβάστηκαν, συζητήθηκαν και αναλύθηκαν τα χρόνια αυτά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook